mandek cbr f1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 witamzmieniłem jakis czas temu moto na zx6r z 2000 roku z przebiegiem 20 tysi, wyglad nowka itd...po jakis 500 km słychac z silnika a dokładnie z okolicy gazników z lewej strony cykanie nirównomierne tak jakby ktos stukał kluczykiem w rame dzieje sie to po odpaleniu moto z rana, potem olej sie zagrzeje i znika ale pózniej pojawia sie w czasie jazdy przy mniej wiecej 3/5 tys obrotów i jest juz równomierne... czy ktos miał juz taki przypadek?przesiadłem sie z hondy może jazduje?drugi problem to cieknie mi z prawej strony sączy sie w połowie silnika ale nie jest to uszczelka pod głowice tylko to cos co jest z prawej strony, nie jest tez to osłona sprzegła, nie wiem poprostu nie mam serwisówki, czy to osłona łańcuszka rozrzadu?gdzie na mazurach serwis kawasaki?czy ten w olszytnie jest ok? wiem ze to tez serwis yamachyczy za pełną regulacje silnika czyli: gazniki(wszystko),wymiana świec(olej itp były juz wymieniane),łańcuszek z napinaczem, zawory regulacja, krzycza ode mnie 850 zł czy to dużo?prosze o szybka odpowiedz bo jade juz do serwisu w piątekdzieki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi