jokoko Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 witajcie, nie byłem tu od wieków.... mam jeszcze trochę naklejek, jak ktoś chętny PRIV. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 No wlasnie, kolejka powinna być :) Batman- to mile ale nie mam czasu heheh , myślę , że sam dasz radę :D Przemo, no wiesz szkoda tej naklejki na Twojego malucha, nie bedzie jej w ogole widac , nie wspominając o maluchu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górallo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 witajcie, nie byłem tu od wieków.... mam jeszcze trochę naklejek, jak ktoś chętny PRIV. pozdrawiam. Witam Bardzo chętnie bym posiadł ze dwie naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onael Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 jakby ktos miał wolną naklęjkę to ja się piszę - pokryje koszt wysyłki i jeszcze na jakieś :flesje: dołożę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 No wlasnie, kolejka powinna być :) Batman- to mile ale nie mam czasu heheh , myślę , że sam dasz radę :D Przemo, no wiesz szkoda tej naklejki na Twojego malucha, nie bedzie jej w ogole widac , nie wspominając o maluchu :P Szkoda ze zabytkowe auto bedzie jedzilo bez naklejki :P Poczekam do nastepnej edycji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Szkoda ze zabytkowe auto bedzie jedzilo bez naklejki :P Poczekam do nastepnej edycji :D W maluszku powinna pasować na długość przedniej szyby, na lato, przed słońcem, będzię świetna. :biggrin: Kaszlaki są super. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Szykuje się nowa edycja naklejek, obczajcie temat PRZY PIWIE. Jako, ze dystrybucji tej edycji nie podejmie się Przemek (jakto było rok temu) ja się podejmę dystrybucji na naszym terenie. Jeszcze raz zachęcam do lektury temetu w dziale Przy Piwie. peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ja bym prosił:) 3 sierry, orion, wv T4, ciężarówka i 2 motocykle... ile to będzie naklejek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro210 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 witam,czy posiada ktoś jeszcze naklejkę był bym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ja bym prosił:) 3 sierry, orion, wv T4, ciężarówka i 2 motocykle... ile to będzie naklejek? Bakczy, Ty bogaty jesteś :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 masz racje:) naskrobałem na piwo, więc idę sie wkońcu napić:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja jeszcze posiadam kilka naklejek:) z 4/5 szt zapomniałem, ze są w przyczepie przy moim ciągniku WSK M06 B1 jedną bankowo przykleje na taunusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Pepo , i co sie chwalisz :D wszyscy tacy bogaci ale zeby Samuraja postawić to nikt nie ma :D Edytowane 19 Lutego 2009 przez samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Jakiego Samuraja? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur7905 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 JA CHCĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi