Gość Zbycho Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Szykujemy wyjazd na Roztocze ruskami w terminie tak mniej lub więcej od 12 maja do 15-16.Termin dziwny ale kolega Michał robi głównie interesy w niedziele i święta ( nie, nie jest księdzem :banghead: ) i nie da się inaczej. Mnie znowu nie robi róznicy ...Wyjeżdżmy trzema parchami z koszem(mi).Rzucam temat bo może :( tak większą grupą ...Fajnie by wyglądał taka grupa pacyfikacyjna :icon_mrgreen: .Wyjazd niezorganizowany, nikt za nic nie bierze odpowiedzialności, spanie jak się da w pensjonatach ... jak się da ... Jak się nie da to namioty, dla twardzieli, nocleg w koszach :icon_mrgreen: :icon_razz: .Chętni ... nie pchać mi się TU ... mile widziani.Termin do małej negocjacji.Wymagania; ruski aczkolwiek niekoniecznie, motor, koniecznie z koszem ... zapas czegoś do picia i nie mówię o wodzie :banghead:, poczucie humoru i to chyba na tyle ... Moda proszę o nie przenoszenie tematu, jest on adresowany TYLKO dla właścicieli rucholi i w innym miejscu będzie źle się czuł. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi