michal_dh Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja mam taką zasade: 1) wracam do domciu, przebieram się i myje motorek2) motorek idzie do piwnicy gdzie:-odpowietrzam zawieszenie-czyszczę filtr pow-sprawdzam stan klocków, opon, ewentualne naciągnięcie łańcucha- dokręcenie śrub- wymiana oleju po ok 10 mtg- po odpowiednim czasie regulacja zaworków- jak mi się zachce to czyszcze łańcuch- potem nasączyć filtr pow - sprawdzenie luzu w zawieszenie oraz łożysk w kołach Te pozycje każdy jest w stanie samodzielnie wykonać oraz nie wymagają jakiejś specjalnej wiedzy. Warto poświęcić pare minut dla dobra sprzętu :biggrin: W dt 50 taki przeglad ? :bigrazz: i jeszcze regulacja zaworow :lalag: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ma w podpisie że ma CRF 250 , nie kminie czy niego czy nie, niby ma napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi