dawidosek1 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) mam problem ..potrzebuje instrukcji do motocyklu suzuki gv 1400 cavalcade ..a dokładnie regulacje sprzęgła,,,motocykl niedawno zakupiłem i musze wyregulowac sprzęgło ...jeśli ktoś coś wie to bardzo proszę o kontakt.. [email protected] bądź w tym temacieJEżeli ktoś posiada oczywiście jakąś instrukcje obsługi do motocykla to był bym wdzięczny. Edytowane 30 Marca 2008 przez dawidosek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Jakby ktos mial to i ja chetnie sie podlacze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomk01 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam. Nie posiadam instrukcji ale mam prośbę. Ponieważ kupiłem taki właśnie motocykl z Belgii, a jak wiadomo w dowodzie belgijskim nic nie ma, to proszę o podanie danych z dowodu rejestracyjnego dotyczących mas, itp, abym mógł zrobić przegląd, bo na dzień dzisiejszy nie chcą mi zrobić.Mój email: [email protected]Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi