Vector Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jeśli chcesz odłażącą naklejkę ze słabo owiniętnym karbonem... Miałem nowego Akrapa, widzę, że tak samo wykonany... Cena w miarę, pewnie nowy ze 2 - 2,5 tys... Ja już więcej razy Akrapa nie kupię. Obym zapomniał. Po 5 tysiącach obejma zaczęła się rozwarstwiać. Wydech był nowy i oryginalny. Porażka za grube pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jeśli chcesz odłażącą naklejkę ze słabo owiniętnym karbonem... Miałem nowego Akrapa, widzę, że tak samo wykonany... Cena w miarę, pewnie nowy ze 2 - 2,5 tys... Ja już więcej razy Akrapa nie kupię. Obym zapomniał. Po 5 tysiącach obejma zaczęła się rozwarstwiać. Wydech był nowy i oryginalny. Porażka za grube pieniądze. Oj, to nie wiem co robiłeś z tym kominem. Odłążąca naklejka to fakt, ale słaby owinięty karbon i rozwarstwiająca się obejma, to mit, nie uogólniaj. Ja użytkuje so racing2 i po 10 tys. prezentuje się wyśmienicie. Poza tym on ma pieścić uszy, a nie oczy, a tego mu nie można zarzucić. Polecam Akrapovica, będziesz zadowolony. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 To też się stało w moim wydechu mOndralo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 To też się stało w moim wydechu mOndralo :banghead: Oczywiście skumałem, ale raczej chodziło mi o to, że nie każdy akrap będzie mu się sypał, więc nie ma powodu żeby mu go odradzać, bo wg mnie pod każdym względem jest zajebczy :) tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Tym bardziej musisz wybaczyć moją frustrację, ponieważ kupując wydech za 2 równe bite ciężko zarbione tysiące spodziewałem się czegoś więcej, produktu wykonanego na najwyższym poziomie. Niestety tak w moim przypadku nie było. Dlatego też odradzam. Tym razem postawiłbym na Yoshimurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Dzięki Vectro za ostrzeżenie. Odezwali się do mnie w sprawie Devila. Zaproponowali mi: Devil Master (karbonowa końcówka wydechu) - 1999zł Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Czylo normalna cena, Akrap będzie zapewne znacząco droższy bo ja go kupowałem jak EUR było po 3,40. A o Scorpione, Micronie myślałeś? Tam przynajmniej naklejki nie odłażą bo są fajne grawerowane blaszki... :icon_twisted: A wyjdzie na pewno taniej, chyba, że Ci nie zależy? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Czylo normalna cena, Akrap będzie zapewne znacząco droższy bo ja go kupowałem jak EUR było po 3,40. A o Scorpione, Micronie myślałeś? Tam przynajmniej naklejki nie odłażą bo są fajne grawerowane blaszki... :icon_twisted: A wyjdzie na pewno taniej, chyba, że Ci nie zależy? :wink: Nie myślałem, ale będzie miło jak wyjdzie taniej.Mozesz polecić jakiś sklep? Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Kolego, Scorpiona sprzedaje poznański Motocyklon, natomiast Microna nie wiem, googlowałem i nic nie znalazłem :( Kuzyn kupił na angielskim jebaju. http://motocyklon.pl/cms/69/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja też nie mogę w google znaleźć. Podoba mi się czarny mikron GP. Poszuka na ebaju, dzięki Vector Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Spoko :) Ten Scorpion jest całkiem, całkiem: http://www.scorpion-exhausts.com/Bikes/search3.php?model=379 I nawet na stronce jest oficjalnym dystrybutorem: http://www.scorpion-exhausts.com/Bikes/sea....php?country=PL Daj znać ile sobie zażyczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) Znalazłem coś takiego u siebie na miejscu http://www.thansen.dk/product.asp?c=428357...&pn=-1329766116 cena jest w koronach duńskich, więc mniej więcej dzieli się na pół i wychodzi w plnach Edytowane 22 Września 2010 przez KAROLSKI Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja bym brał, bez zastanawiania, cena rewelacyjna, jeśli tak można to ująć :biggrin: Jak się zdecydujesz, pochwal się fotkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Tak by to wyglądało Muszę rozważyć także inne firmy, trochę tego jest... Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Mnie się podoba, ale do 1500 z bardziej renomowanych firm już za bardzo nie ma w czym szukać, Arrow, Yoshi, Akrap drrrrogie :) Jest jeszcze TwoBrothers, zresztą, oblookaj i sam wybierz co najlepsze :flesje: PS. Teraz sobie przypomniałem, pogadaj z HunterM, może by się udało jakąś nową Yoshi czy tam Brothersa w dobrej cenie ściągnąć zza wielkiej wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi