motorbikepit Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 witam mam kilka sprzętów na oku wyglądającyuch na całkiem ok ( na tyle ile można ocenić z ogłoszenia i tego co mówi sprzedajacy ) ale wiadomo jak to jest, wszystko z dala od wawy a wiem ze jak sie wybiore te kilkaset km i moze to miec nie wiele wspolnego z rzeczywistoscia) , wiec zapytam jeszcze tutaj zanim sie wybiore gdziekolwiek , moze ktos ( nie anonimowy co chce sie tylko pozbyc problemu ) bedzie mial cos do zaoferowania :notworthy: głownym przedmiotem moich zainteresowan jest yamaha xj 600 n , jezeli takowej nie znajde pierwsza w kolejnosci po niej biore pod uwage dywersje , nie wykluczam rowniez hondy cb 500 i innych 500-ek jesli znalazlyby sie za na prawde przystepna cene w super stanie jednak najbardziej licze nadal na znalezienie enki. jesli chodzi o stan wiadoma sprawa, nie chce kupic moto do ktorego bede musial dokladac lub ktory bedzie wygladal jak poltora nieszczescia, przede wszystkim zalezy mi na bdb stanie (najlepiej przygotowany do sezonu z mozliwoscia potwierdzenia tego ) z pewnego zrodla . cena maksymalna ktora moge dac to tak do ok 6 tysi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja mam XJ 600 z 2001 - dzown jak zainteresowany 507-043-085 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ja mam XJ 600 z 2001 - dzown jak zainteresowany 507-043-085 hmm, coś nie wiele tych propozycji :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiłekWilga Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam mam do sprzedania Honde NTV 650 1993r. sprowadzona, czarna 55tyś przebiegu, silnik V napęd kardan, wydech Laser, dodatkowo szyba, cena to 5.3tyś pln.Kontakt 503-840-131Wilga 50km. od Warszawy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi