skinny500 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 tylko u nas w sklepie te buty kosztuja powyzej 1000 :flesje: dlatego szukam gdzie mozna je przmierzyc !!Ponad 1000 na pewno nie kosztuje ten model, tylko Vertigo Corsa. Ale przymierz obowiązkowo, bo Sidi ma nietypową rozmiarówkę Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 wlasnie sie tego obawiam !!jak bylem ostanio w liberty motors to alpinestars SMX - 4 = 1010 jak dobrze pamietam przymierzylem i jak mam normalnie 44 to te pasowaly na 45musze tak samo zrobic z Sidi -- tylko gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Chłopak pytał o buty do 400 zł, a tu się pojawiły epopeje o butach, których cena grubo przekracza tę granicę. Zaczynając moją przygodę ze strojem na motocykl, siegnąłem po probikery traveller - cena około 170 pln. Buty bezpieczne, wygodne, z ochraniaczami we wszsytkich miejscach w któych te powinny być, a przede wszystkim trwałe. (test bezpieczeństwa sprawdzony na własnej nodze). Jak gdzieś poszpera na allegor, lub innych giełdach to spokojnie trafi na te butki. Jak na pierwsze buty polecam. W swoich przelatałem trochę ponad jeden sezon i przy odrobinie wkładu własnego w utrzymanie ich czystości, zabezpieczeniu cały czas prezentują się nienajgorzej.Jedyny mankament jak dla mnie to ciut za duży obwód w łydce, przez co troszkę wiatr hula w bucie.Ta przypadłość spowodowała że wymieniłem na sidi vertigo, po uzbieraniu finasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi