Esiek Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam, jestem po zakupie swojej virażki 535. W tym sezonie ze względu na wydatki, postanowiłem kupić jedynie ssisybar. Widziałem poprzednie dyskusje, ale chciałbym prosić o radę. W większości są to pozycje skóropodobne. Czy ich trwałość jest ok, czy raczej trzeba wydać więcej kasy i kupić skórzane. Potrzebuję też info o pastach do doczyszczenia mojego motocykladzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Są to materiały bardzo trwałe. Syntetyki, które się nie rozciągają, bardzo trudno je rozedrzeć, nie blakną na słońcu, nie nasiąkają wodą, nie trzeba ich pielęgnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 WitamMateriały syntetyczne na pewno są bardziej praktyczne w użyciu,ale je również należy konserwować np. raz na jakiś czas po umyciu i wysuszeniu natrzeć wazeliną.Niestety wszystko się starzeje.PozdrawiamArt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja miałem fajny z http://www.duh.pl i byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi