magneto Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) witam. mam na sprzedaz zestaw firmy UNITRA. w sklad wchodzi odtwarzacz kaset M9115 oraz amplituner AT9100. mam takze eqalizer tej samej firmy FS 032. jesli chodzi o stan sprzetu- wizualnie ideal. nie znajdziecie drugiego takiego bo na prawde znajdzie sie na upartego moze ze dwie drobne ryski, eqalizer tym bardziej. jesli chodzi o stan techniczny- niewiele jestem w stanie o nim powiedziec, bo nie mam nawet przewodow zeby to podlaczyc. w kazdym badz razie odtwarzacz kaset i amplituner ladnie sie swieca, wwszystko dziala tak jak powinno- nie wiem tylko czy wydobywa sie dzwiek bo nie mam glosnikow 8ohm a nie chce spalic. jesli bedzie ktos zainteresowany to prosze kontakt poprzez PW i propozycje ceny. pzdr:) Edytowane 22 Marca 2008 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi