Gość Emil Łężak Opublikowano 12 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2002 Cześć wszystkim! Mam pytanie do kogoś bardziej zorientowanego w wydawaniu "Świata Skuterów".Jak często bedzi to czasopismo wydawane, bo z tego co do tej pory się dowiedziałem, to w tym roku ma być tylko jeszcze jeden numer, a jest napisane przez wydawce, że jest to kwartalnik 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2002 Tak bedzie jeszcze jeden numer w tym roku, i jest to kwartalnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Ś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2002 :?: gdzie moge dostać częsci do skutera piaggio nrg np.sprzęgło :lol: [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 17 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2002 Drugi numer "Świata Skuterów" miał wyjść za tydzień. Z różnych przyczyn wydany zostanie z opóżnieniem. Oprócz relacji z Euro Lambretta, będzie ciąg dalszy o Osie i wiele, wiele innych ciekawych artykułów.Pozdrawiam wszystkich Lambrettciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2002 ja chce sobie kupić honde nsr 125 lub aprilie rs125 co jest lepsz waszym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podgora Opublikowano 9 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2002 kiedy bedzie nowy numer swiata skutrerow w ś-motocykli widzialem reklame jego szukalem wszedzie we wlocku i niwe moge znalezc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sami Opublikowano 13 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2002 Jou, wiecie może przypadkiem skąd by tu przypadkiem wziąć naklejki do Benelli 491 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 21 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2002 Nowy "Świat Skuterów" już w kioskach. Myślę, iż dużo ciekawszy od starego. Chłopaki sie rozkręcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sami Opublikowano 23 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 Nowy świat skuterów jest super. Bardzo fajny artykuł o wydechach. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RMX Opublikowano 23 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 Tak , taknowy swiat skuterow juz w kioskach i empikachprzyznam ze artykulow nie czytalem ale po samym szybkim przewertowaniuodechcialo mi sie zakupua zdjecia to juz po prostu megakaszanaani ostrosci ani kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 23 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 Zgadzam się, zdjęcia nie są nadzwyczajne. Ale chyba ważniejsza jest treść. To dopiero drugi numer pisma. Zobacz, sympatyczny kolego, na jakim papierze wydawane były pierwsze "Światy Motocykli". Też można było powiedzieć wtedy, że to megakaszana (był nawet numer łączący dwa miesiące!). Obecnie mamy najlepszy miesięcznik o motocyklach. Pismao walczy na razie o przetrwanie na rynku. Dajmy im szansę. Jeśli chodzi o zdjęcia, to daje się zauważyć, iż niektóre zostały obrobione celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RMX Opublikowano 24 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2002 Ale ja pismu nie odbieram szansy, ale lepsze zdjecia wcale nie wiaza sie ze zwiekszeniem kosztow a tylko checi.Jasne mozna uprawiac partyznatke pod plaszczykiem poczatkow, ale wydawnictwo "prego" bo to chyba ono wydaje "swiat skuterow" nie jest na polskim rynku nowe ani pionierskie w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi