mirocbr Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam!!! Opanowałem... Z 750 z 2004r nie ma immo. Koszt kluczyka 20 pln. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 I tu się mylisz. Mój ( 05r) nie ma immo :biggrin: PZDR ;) A czy czasem wszystkie sprzęty z USA nie mają immo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirocbr Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie mam pojecia jak z amerykanami , ale mój jest z niemiec i nie ma immo. Oglądalem tez z 2005r i jest taki sam, tak wiec nie ma problemu z dorobieniem kluczyka chociaż ja troche pojezdziłem po klucznikach zanim znalazłem :icon_mrgreen: Wielkie dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał 198600 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Witam mam pytanie kupiłem obudowę do kluczyka aluminiowa i po zamontowaniu nie wykrywa mi immobilajzera jest możliwość jakoś to obejsc nie demontować immobilajzera żeby kluczyk ładnie wyglądał i widział immo. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi