Dexio Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie wiem, co pokazują Wasze komputery, ale na moim zegarku jest godzina 6:45 CZASU LETNIEGO :flesje: ... A ty spac nie mozesz ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja też będę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 JEDZIEMY !!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie wiem, co pokazują Wasze komputery, ale na moim zegarku jest godzina 6:45 CZASU LETNIEGO :biggrin: eee... chyba komp nie zaktualizowal Tobie zegara :clap: bo posta zamiesciles o 7.45 czasu letniego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Meldujemy się z domku...było nam bardzo miło śmigać z Wami w tak piękną pogodę....pracujemy nad wrzuceniem zdjęć .... pewnie za chwilkę spodziewajcie się posta z linkiem PozdrófkaNiunia i mla :crossy: ooo..właśnie... http://rapidshare.com/files/103599292/Kazi...3.2008.rar.html :crossy: Edytowane 30 Marca 2008 przez Niunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Szczesliwie dotarlem i ja :crossy: Dzieki wszystkim za wspolny wypad, zwlaszcza pozdrawiam ekipe z ktora wracalem do Wawy - bylo super i na pewno trzeba to jeszcze potworzyc :crossy:. Do nastepnego razu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja również melduję się po powrocie :icon_mrgreen: ...Dzięki wszystkim za super wyprawę. Pogoda dopisała, frekwencja przerosła moje wyobrażenie :icon_mrgreen: - tym razem była to już spora ekipa :crossy:Krótkie info:W drodze do Kazimierza zaliczyliśmy (część grupy...) krótki postój z obleganiem czołgu w Mniszewie :crossy: , potem było zwiedzanie ruin zamku w Janowcu.Na rynek w Kazimierzu wjechaliśmy na 20 moto :icon_mrgreen: I my i obecni już na rynku byliśmy mocno zdziwieni :) ... Pozdrawiam,R. :icon_mrgreen: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Oj tak, to co sie dzialo na rynku w kazimierzu przeroslo najsmielsze oczekiwania :crossy: Zasadniczo, to brakowalo tylko komumny z posagiem jakiegos krola, np. Zygnumtna i byloby dopelnienie calosci :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wypad był super, pogoda i no miło Was było poznać.Mam nadzieje że niebawem znowu gdzies się wybierzemy. Dzięki za wspólną wyprawę.Zdjęcia postaram się jak najszybciej udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 melduje się po powrocie :cool: było zajefajnie ...dla zainteresowanych daje link na foty http://hiszpan222.fotosik.pl/albumy/402272.html piękne dzięki za fajną przejażdżkę :rolleyes: pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja również wszystkim dziękuję za niedzielne latanie :clap: Było zajebiście. Tak mi tego brakowało: słoneczko, ciepło, fajna ekipa i wypadzik na sprzętach. Oby częściej. :rolleyes: Pozdrawiam całą dzielną ekipę, która ze mną wracała do W-wy. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Bardzo udany pierwszy dzień nowego sezonu, było mi miło śmigać razem z Wami :rolleyes: . Na rynku w Kazimierzu prawie jak na zlocie :cool: . Kilka moich fotek. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki Wszystkim za fajny wypad, ilość maszyn była naprawdę imponująca zwłaszcza przy wjeżdżaniu na rynek.Grupa nasza jest coraz liczniejsza, już zaczynam odliczać dni do następnej ustawki zwłaszcza podoba mi się pomysł Roberto1002 z którym pewnie On sam niebawem wyjdzie na forum.Oczywiście fajnie było poznać nowe osoby z którymi miałem przyjemność śmigać w powrotnej drodze.Hiszpan czekam na twoje fotki mam nadzieję, że jeszcze dziś...!Gorąco Wszystkich pozdrawiam :rolleyes: :cool: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dzięki Wszystkim za fajny wypad, ilość maszyn była naprawdę imponująca zwłaszcza przy wjeżdżaniu na rynek.Grupa nasza jest coraz liczniejsza, już zaczynam odliczać dni do następnej ustawki zwłaszcza podoba mi się pomysł Roberto1002 z którym pewnie On sam niebawem wyjdzie na forum.Oczywiście fajnie było poznać nowe osoby z którymi miałem przyjemność śmigać w powrotnej drodze.Hiszpan czekam na twoje fotki mam nadzieję, że jeszcze dziś...!Gorąco Wszystkich pozdrawiam :cool: :clap: :clap: :clap: robrto link do fotek podałem ciut wyżej ale dla ciebie specjalnie podaję jeszcze raz :rolleyes: http://hiszpan222.fotosik.pl/albumy/402272.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 robrto link do fotek podałem ciut wyżej ale dla ciebie specjalnie podaję jeszcze raz :rolleyes: http://hiszpan222.fotosik.pl/albumy/402272.html Juz jest dzieki :cool: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi