gert Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 witambracia pomozcie :) w niemcowni zakupiłem suzuki gsx 600 f " jajko" z 1999rmoto zostało zablokowane na 27kw.po rozmowie z kolesiami rozblokowanie wydawało sie proste.......a tu lipa moze ktos jest "biegły" i wie jak pobudzic do zycia moje moto??? ciepło sie robi a mnie szlag trafia....z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Kumpel miał też taki problem. Ale okazało się, że na gaźnikach były pozakładane takie gumki ograniczające przepływ mieszanki. No akutat u niego odblokowanie było dziecinnie proste. Nie wiem czy jajka kastrowali w inny sposób?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gert Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 w jakim motocyklu?tez w "jajku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi