Skocz do zawartości

Sprzedam Aprilie RS 125. 1999r. stan bdb! Super!

wikples
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania Aprilie RS 125. Aprilia jest z 1999r.

Jednak wyjechała z salonu w 2001r.

Przebieg wynosi ok 22.500km. to nie dużo jak na pojazd sprowadzony z Niemiec. Według niemieckiego właściciela przy 19.000 miała remont silnika, co potwierdził serwis.

Niedawno odbyła serwis w Polskim salonie na co mam rachunki.

Wymieniono tam opony, klocki hamulcowe, oleje (m.in. Castrol 2T) , oraz zrobiono całkowity serwis. Aprilia ma tuningowy tłumik Laser'a. Jest przygotowana pod podpięcie neonów.

W tej chwili jest przyblokowana na tłumiku (przez serwis), aby 'ciągnęła z niższych obrotów', ponieważ ma tylną zębatkę na prędkość maksymalną. W tej chwili v-max wynosi: 130km/h (osobiście jechałem), ale za to ma realne 6s do 100km/h. Po zdjęciu blokady v-max wzrośnie do 160km/h, ale będzie wolno się rozpędzała. (nie piszę, że jedzie 190km/h, bo to przecież 125 i każdy wie o co chodzi.)

Do rejestracji brakuje jej tylko przeglądu, reszta papierów jest. Przegląd mogę zrobić. Mogę również sprzedać zarejestrowaną = cena: do dogadania. Mam do niej oryginalne kluczyki i jeszcze parę niemieckich wydruków. Aprilia jest bezwypadkowa.

Motor świetny. Naprawdę się fajnie jeździ.

Aprilia była sprowadzana dla mnie, ale sprzedaję, bo "siła wyższa" mi nakazuje, bo 2 sprzęty to już człowiek nie może mieć.

Zapraszam na oględziny. zainwestowałem w nią dużo, ale teraz muszę ją sprzedać za rozsądną cenę. No i wiadmo, możliwość odebrania Aprili na sezon, albo w dowolnym terminie lub zarejestrowanej.

CENA OK. 5800zł.

(zdjęcia) link:

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M687420

gg: 5672896

mail: [email protected]

kom: 697-906-174

Pozdarwiam :icon_mrgreen:

widac ze byla malowana :)

w to nie wątpię, w każdym razie to przez Niemieckiego właściciela. wspominał, że musiał pomalować, bo gdzieniegdzie był zardzewiały, ale na pewno nie przez jakąś glebę :)

ale naprawdę super wygląda :) żałuję, że muszę ją sprzedać, bo fajnie mi się na niej jeździ, no ale jak napisałem, siła wyższa każe sprzedać :/