Skocz do zawartości

ZÓŁTE WLEPY do wziecia

MYCIOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Dostała sie nam paczuszka forumowej akcji "Patrz w Lusterka, sprawdz dwa razy MOTOCYKLE SĄ WSZEDZIE"

Jesli ktoś chce takową otrzymać to zapraszm na spotkanko ktore jest opisane w linku ponizej

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...20#entry1170054

Przypominam ze wlepiamy tylko na pojazdy ( swoje ,lub zanjomych ,oczywiscie za ich pozwoleniem).Nie wlepiamy sobie w garazu,pokoju czy na bramke.Celem akcjei jest dotarcie do kierowców ,wiec wlepiamy na to co sie porusza po drodzie i jesli mamay pozwolenie.

Teraz chwila o zasadach akcji:

- nie jesteśmy chamscy, złośliwi, nie naklejamy na siłę, trzymamy fason i uśmiech na twarzach

- nie oklejamy prywatnej własności bez zgody właścicieli

- nie oklejamy znaków drogowych, lamp etc

- nie jesteśmy agresywni, nie robimy nic na siłę

- celem naszych zainteresowań są osoby związane z motocyklizmem: motocykliści i kierowcy samochodów związani z motocyklami

- odbiorcami mogą byc: szkoły jazdy, sklepy/warsztaty/salony/komisy motocyklowe i samochodowe, stacje paliw, zloty/imprezy motocyklowe, bazary/giełdy/targi motocyklowe, knajpy motocyklowe, rozpoczęcia sezonów, dziennikarze,

PZDR

Ziom, nie wiem czy wszystkie masz takie jaką mi sprezentowałeś ale na moim aucie służbowym wisiała tylko do pierwszej wizyty na myjni :icon_mrgreen:

Strasznie kiepska jakość,jakieś papierowe i je deszcz rozpuszcza.

Sąmsiad z klatki ma jakieś inne, deszcz sól błoto i wiszą. Mniejszy format i foliowe, trzymją się jak trza :crossy:

Pytałem go już to powiedzaiał że jak znajdzie to mi odpali jedną.

A nie wiem może Ty też masz jakieś lepsze?? Jak tak to poproszę :bigrazz:

Pozdro

Ja tez chce. Przywiez na szkolenie to gapiom kilka damy. Motocyklisci jacys pewnie tez sie pojawia wiec beda dobrzy odbiorcy.

Co do tych gapiów to nie warto - kazda naklejka jes tan waga złota. :rolleyes:

Mycior zostaw z 15 sztuk dla Stalowej ,odbiore przy najbliższej okazji.Pzdr.

załatwione!!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...