bartez Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) i jak w sobote, albo niedziele przy takiej pogodzie(jak dziś) można polatać gdzieś, po coś, na coś,,,,,, ktos chętny?? Edytowane 13 Listopada 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) i jak w sobote, albo niedziele przy takiej pogodzie(jak dziś) można polatać gdzieś, po coś, na coś,,,,,, ktos chętny?? U mnie szajba motocykowa trwa i nie ustepuje :icon_twisted: Nie chce mi się kończyć sezonu. Szlifem. :icon_eek: Ale - jak sie pogoda utrzyma, to bedę wyrywał trochę czasu - mimo tego, że planów na weekend duuużo. Wczoraj krótko testowałem przyczepność kół na zmiennym ciśnieniu opon - szukam choćby częściowego remedium na niską temperaturę (było 2-3 stopnie), na zawilgocienie asfaltu, na utwardzenie chłodnej gumy, itp. Uslizgi zaczęły być przewidywalne, więc wnioski - póki co - mam obiecujące. :icon_twisted: Na razie wypracowałem sobie zestaw ciuchów, żeby mi nie piździało. Ni mo, ku*wa, letko :icon_twisted: Jakby co - phone w profilu. :lalag: Edytowane 13 Listopada 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 jutro ma byc w dechę pogoda :lalag: więc między 11-14 można by gdzieś wyskoczyc to jak lecimy A1 do Tczewa na kawerę :icon_question: spotkamy się np na tej stacji LOTOS koło Chełmna o godz 11;02 o 11;17 wyjazd na A1. Na miejscu jesteśmy koło 12;06 tam kawencja i koło 13 wylatujemy w stronę południową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 jutro ma byc w dechę pogoda :lalag: więc między 11-14 można by gdzieś wyskoczyc to jak lecimy A1 do Tczewa na kawerę :icon_question: spotkamy się np na tej stacji LOTOS koło Chełmna o godz 11;02 o 11;17 wyjazd na A1. Na miejscu jesteśmy koło 12;06 tam kawencja i koło 13 wylatujemy w stronę południową ja jutro do 13 pracuje + mam jakies prace w domu= tak szybko sie nie wyrobie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ja jutro do 13 pracuje + mam jakies prace w domu= tak szybko sie nie wyrobie :evil: Czyli tak jak ja zostajesz w domu = norma :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Czyli tak jak ja zostajesz w domu = norma :biggrin: nie zostane- ja mam sprawny sprzęt i polatam jak co to późnym popołudniem :icon_exclaim: i w niedziele tez za widnego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 po 11-tej podjade na LOTOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgodnie z prognozami - dzisiaj latanie raczej bez sensu :lapad: Ale wczorajsze śmiganie było udane! Thanks! Kilka godzin i zupełnie inaczej życie wygląda. Tego mi brakowało :buttrock: Chyba trzeba częściej na bramkę wyjazdową z A1 na Pelplin podjeżdżać, to się może kobiecina przyzwyczai, że "motocykliści są (zawsze i) wszędzie" :wink: Przecież zdumiona była jak wiejska baba patrząca zza płotu :icon_eek: p.s. Jakoś znajomy z widzenia eR-ŁAN po Bydzi wczoraj śmigał... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 p.s. Jakoś znajomy z widzenia eR-ŁAN po Bydzi wczoraj śmigał... :wink: Niestety ale to nie ja, moje maleństwo stoi rozczłonkowane w garażu, czekamy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 bylo super, wypas, pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi