Keryn Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Zimno się porobiło, ale na weekend ma być słońce... :icon_biggrin: Ostatnie chyba. Jak ustale co mi dymi :wink: to nastawiam się na latanie. Najlepiej sobotnie. Najchętniej autostradą bym się przejechał, ale, wiadomo, to zależy od warunków. Kusi mnie... :icon_twisted: Może się ktoś przyłączy z okolicy? Czy moto już macie pochowane? Edytowane 3 Listopada 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Keryn musi dymić, zimno jest :icon_mrgreen: A o której m.w? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Keryn musi dymić, zimno jest :icon_mrgreen: A o której m.w? Jak najbliżej samego południa - tak naprawdę w grę wchodzi czas między 10:00 - 15:00 - bo najcieplej! :biggrin: (oczywiście nie 5 godzin śmigania :icon_twisted: ) Do dopasowania pod nasze możliwości (i pogodę :icon_rolleyes: ) Jest szansa zobaczyć krwiste siedzenie! :buttrock: Dymi moja żmijka coś nie halo.. czyli sądzisz, że ona mi chucha!? :wink: Edytowane 3 Listopada 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja odpadam z uwagi na fak, iż moje maleństwo jest już przygotowane do zimowania i rozłożone w celu drobnej modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 kurde też bym polatał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 jak bedzie sucho to sie pisze mozna by autostrada sie przeleciec do Tczewa tam w MC kawe wypic i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 jak bedzie sucho to sie pisze mozna by autostrada sie przeleciec do Tczewa tam w MC kawe wypic i z powrotem Wiesz, fajny pomysł :lalag: Pasuje. Teraz tylko w niebo patrzymy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: po tym co dziś jest na zewnątrz musi stac sie cud chyba zeby w sobote polatac ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: po tym co dziś jest na zewnątrz musi stac sie cud chyba zeby w sobote polatac ale........ kurna kulig :icon_rolleyes: mozna zrobic prawie, ale w sobote i niedziele bedzie ładnie, słonecznie i ciepło- tylko teraz sól na drogach, nawet jak bedzie sucho to lubi sie wpie**alac w alu:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 no to obyś miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 kurna kulig :icon_rolleyes: mozna zrobic prawie, ale w sobote i niedziele bedzie ładnie, słonecznie i ciepło- tylko teraz sól na drogach, nawet jak bedzie sucho to lubi sie wpie**alac w alu:(( A ten jaka Principesska :bigrazz: Sól mu się wpierdol*i . i kto to mówi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 A ten jaka Principesska :bigrazz: Sól mu się wpierdol*i . i kto to mówi :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: cud się stał, u mnie po śniegi śladu nie ma niebo czyste i słońce świeci pogoda letnia tylko temperatura nie ta :biggrin: może w sobotę jednak wyskoczymy na tę kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: cud się stał, u mnie po śniegi śladu nie ma, niebo czyste i słońce świeci, pogoda letnia tylko temperatura nie ta :biggrin: może w sobotę jednak wyskoczymy na tę kawę No tak jakoś... się zrobiło! :smile: Wczoraj to masakra przecież była, ale całe badziewie zniknęło w nocy... A juz za oknem równo biało miałem. Prognozy takie dziwne - na piątek to nawet słonecznie, http://pogoda.onet.pl/1,15,4,0,mapa.html a w sobote - jakoś tak: http://pogoda.onet.pl/1,15,8,0,mapa.html Ale jest szansa, że ogarniemy! :buttrock: Swoją drogą, eMZetą to się nawet w śniegu na lotnisku śmigało... :icon_mrgreen: Ale może śnieg był wtedy inny? :wink: Edytowane 5 Listopada 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 A ten jaka Principesska :bigrazz: Sól mu się wpierdol*i . i kto to mówi :biggrin: Dbam o kondycje wizualna moto i o stan techniczny- nie mam wyj**ane jak Ty na wygląd motocykla :biggrin: :icon_razz: ps. wiedziałem, że cos napiszesz na ten temat :cool: ps.2 a prognozy pogody to nic nie dają IMGW- I My Gówno Wiemy... zobaczymy jak bedzie w sobote.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 zobaczymy jak bedzie w sobote.... No i się zesrało. :banghead: Tutaj 5 stopni (a już po 11-tej), jakoś mgliście i jeszcze to śliskie draństwo na asfalcie. Nawet idąc się można pierdzielnąć. Przerąbane... A wczoraj było tak dobrze, że udało mi się na siłę urwać dzień i to wykorzystać - i trochę sobie polatałem. Ale to wszystko mało. Jak mi się chce jeździć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi