motorbiker Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jak w temacie KUPIĘ HUSQVARNE TE 250 2005/2006 rok na zwykłych zaworach, prosze o poważne propozycje, mam już taką jedna i potrzebuje jeszcze jedną, więc prosze kitu nie wciskać,tel 696 285 072 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Sory , nie chce spamować albo coś ale ja ci osobiście husqvarny nie polecam ;p nie patrz na nój nick ale motorki sie często psują , czesci drogie prawie jak KTM - też sie psują ... ;\ :P najlepiej kupić Yamahe , Suzuki , kawaaki to najlepsze motorki ale to moje zdanie ;p Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 dziękuję ale już jeżdże husqvarną TE 250 i jest to super sprzęt (waga,moc wystarczająca na tor i crosscountry, wybacza małe błędy) dlatego też potrzebuje drugą, jak ktoś dba to ma a jak ktoś oleju nie wymienia, napędu nie czyści, o filtrach zapomina i zaworach itp itd to każdy motocykl padnie:) ogłoszenie nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi