kioRa Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Jednostkowa opinia :/ niestety orawda jest daka ze duzo zal. od 1 przegladu i od tego jak kto dba wg. mnie i obserwacji Keeway nr.1 na swiecie co do chinczykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Googi Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 kolega kolegi mi mowił.... chłopakowi chodzi o prawdziwie opinie. Mam keewaya 3 rok smigam bezawaryjnie zreszta jak wiekszosc znajomych jezdzaca skuterami tego producenta jedyne co ci moge odradzic to motorower z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matekk297 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Kupiłem u nich skutera keeway f-act spoko maszynka. Nie mam z nim żadnych problemów. Miałem 2 wypadki przez nasze drogi no ale dalej sie trzyma. Pali na 100km tylko 3l tak jak na poczatku. Co do predkosci to licznik elektroniczni mi macha sie o 10km/h ( zaniza). Na poczatku max V to 55km/h teraz max V 70 km/h z blokadami . Zainstalowalem sobie muzykę żeby umilić sobie jazde i nie mozna przez to utacic gwaranji i nie przeszkadza przy przegladzie. Akumulator 4ampery ale ciagnie muze o mocy 200 wat:) Opony nie do zdarcia. Dobrze wywazony. Spokojnie mozna sie kłaść w zakręty z duża predkościa. Skutery 4 sówowe wymiękaja przy f-act . Jedyna wada skutera to to ze czasami jak za mocno sie kładę w zakrety to schodzi poiwetrze z przodnigo koła;/ musiałem zainstalować sobie pompkę zamochodową reszta jest spox Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Matekk297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Moja kuzynka zakupila dzis Keeway f-act z 2008 roku za 580 euro. Przejechalem sie tym cudem i spoko jest :) Najechane ma 6500 km i koles mowil, ze nie mial z nim problemu. Wymienil tylko przekaznik kierunkow. Skuterek ma sluzyc do jako srodek transportu do pracy, wiec zobaczymy jak sie bedzie sprawowal. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matekk297 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 z keeway polecam tylko f-act RY-8 to sa najleprze modele :) pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi