pustelnik Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam Sprzedam Honda Magna VF 750C.Kujawsko-Pomorskie. Stan: bardzo dobry.Rama 1995, silnik 2000r - w takim stanie kupiłem i dokładnie wiem dlaczego silnik był wymieniany.Bak wymieniony + aerograf.Prosta, szeroka kierownica.Przesunięte do przodu funkcje.Wymieniona przednia lampa, na większą.Piórnik, szyba. III właściciel w kraju (jest karta pojazdu). Dwie "usterki":- niedługo do wymiany przednia opona- lekko starty błotnik za tylnym oparciem, bo zdarzyło się, że jakiś czas jechała tam torba Zdjęcia: http://pustelnik.ompl.org/index.php?option...emid=2&catid=14 Cena: sam nie wiem, 17 tys. do negocjacji, ale nie dużej, bo nie jestem mocno zdeterminowany, żeby sprzedać. Motocykl serwisowany u Tanasa w Brześciu Kujawskim - dla okolicznych powinna być to wartość sama w sobie. Pisać można bezpośrednio na [email protected] PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi