lukasz_dt Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Elo :) Kto by był chętny pośmigać w krakwie dokładnie okolice Niepołomic? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Elo ;) Kto by był chętny pośmigać w krakwie dokładnie okolice Niepołomic? :Dto ty robisz ustawke na posmiganie czy organizujesz zlot weekendowy dla forumowiczow?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_dt Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jedno dniowa impreza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jedno dniowa impreza :)To znaczy jak? Czyli organizujesz zwiedzanie Krakowa, zabezpieczasz parkin dla wszystkich,zamawiasz grochowke i zurek oraz zapewniasz kapele, ktore umila pobyt swoimi wystepami? Hm? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_dt Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To bedzie wygladalo tak: zlot w Niepołomicach Na rozpoczęcie nowego sezonu. Przewidywany jest: Pokaz swoich umiejętności (wyścigi, jazda na 1 kole itp.), przejazd przez rynek, jakaś dłuższa wycieczka, oraz ognisko z kiełbaskami. Nie znam dokładnego terminu (nie wiem kiedy będzie dobra pogoda) To organizuje mój kumpel!!! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To ten Twój kumpel to musi być rasowy motocyklista - nie byle kto organizuje takie imprezy.Wydaje mi się, że znam wszystkich "rasowych" z Krakowa i okolic - Ty mi powiedz jak zwą tego Twojego kumpla??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To bedzie wygladalo tak: zlot w Niepołomicach Na rozpoczęcie nowego sezonu. Przewidywany jest: Pokaz swoich umiejętności (wyścigi, jazda na 1 kole itp.), przejazd przez rynek, jakaś dłuższa wycieczka, oraz ognisko z kiełbaskami. Nie znam dokładnego terminu (nie wiem kiedy będzie dobra pogoda) To organizuje mój kumpel!!! :Pa Ty nadal nie kumasz, ze to nie zlot tylko spotkanie??Wogole co Ty tutaj proponujesz?? Piszez o czyms o czym nie masz pojecia poza mglista informacja,ze cos kiedys bedzie ale nie wiesz kiedy bo organizuje kumpel a wogole to zalezne jest od pogody...Byles wogole kiedys na jakims zlocie?? Hm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi