Rahalekcr250 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam jestem nowy na forum i szukam motoru crossowego do sprzedania w granicach ok 5000 zl !! :) mianowicie chodzi mi o honde cr lub cos podobnego "" kawasaki kx, suzuki rm, itp"" wszystkie mozliwosci sa do akceptacji :icon_mrgreen: jesli posiada ktos posaida motor do sprzedania prosze pisac na gg lub dzwonic na 504086952 :icon_mrgreen: jestem z woj. lubelskiego mianowicie okolice zamoscia. Pozdrawiam i czekam na odpowidzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 WEJDŹ NA www.allegro.pl - widziałeś Super motorki takie jak cie inewresują w twoich okolicach LOOKNIJ ;0 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi