szkudlar Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wie ktos gdzie mozna dostac naklejki kolo LESZNA .RAWICZ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 LESZNA .RAWICZo ile wiem, to leszno to nie woj Opolskie. W piwie jest temat, i tam mozesz zlokalizować najbliższego dilera. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 hey KuKU miałbyś jeszcze ze dwie dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 KuKu coś się nie odzywa nawet na gg, a sam potrzebuje z 10-20 naklejek. Moim zdaniem On ma jeszcze jakieś, bo mówił, że zostawi je na Memento Mori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 kuku jeszcze ma naklejki ,ja będę w Lasowicach więc jakby mi je dał to mógłbym je Wam rozdać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 o to spoko, powiedz mu, że musi nam dać :bigrazz:ja poproszę minimum o 15, ale jak da więcej to będzie git. @Piotrek01 jedziesz na swoim moto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja jeszcze na moto nie będę bo jeszcze karty nie mam ,ale egzaminy u nas w szkole będą za jakieś 2,3 tygodnie więc w Starym Oleśnie myślę że będę już na moto,a w Lasowicach będę z kolegą na rowerach bo mamy dość blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 do lasowic na rowerach to całkiem blisko nie macie :) trochę pedałowania jest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ile moto będzie przypuszczalnie w Lasowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 trudno cokolwiek powiedzieć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ok naklejki od Kuku już mam ,dam je wszystkie Piotrkowi w Niedziele,a on porozdaje je innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 skoro tak, to zgłaszac się do mnie w Lasowicach, a tak własciwie, to komu mam ile dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Kuku dał mi wyliczone naklejki dla każdego:Piotrek 25szt. Brylu 4szt. Komarrider 15szt. Tobik 30szt. Mc007 20szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 O to bardzo sie cieszę, bo zastać Kuku na gg ciężko jest :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 To znajdą sie dlamnie te naklejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi