Pawulon92 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Cześć Jestem tu nowy, prawko na dwa kółka zrobiłem jakieś pół roku temu. Jako, że nie mam doświadczenia a wiedza jaką nabyłem czytając artykuły i filmiki z recenzjami produktów może być mało obiektywna chciałbym się zapytać o dwa modele kurtek i spodni do jazdy turystycznej. Zastanawiam się nad zakupem kompletu (kurtka + spodnie) Rebelhorna. Czy jest sens w moim przypadku kupować Rebelhorn Patrol? Waham się między tym a Rebelhornem Hardy II. Proszę o Waszą ocenę, do tego buty Held Shack i kask Airoh Phantom S. Rękawice Modeki. Czy taki komplet będzie wystarczający na początek mojej turystycznej przygody? A może jest coś lepszego w podobnej cenie ? 😄 Planuje zakup Suzuki V-Strom 650 DL 2007 rok. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi