KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Siema, nie znacie jakiś Sklepów lub Warsztatów które sie tym zajmują? Chodzi mi o rejon Warszawski :bigrazz: p.s. z ASO zrezygnowałem bo mnie wkurzyli :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kaludiusz widze ze stopa zyciowa sie podnosci - prosze prosze gratulujesorki za oft Niestety w temacie nie mam nic do powiedzenia:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Obok sklepu Yamahy na ul. Targowej jest firma, która się tym zajmuje nie robiłem nic u nich ale na 100% zajmują się takimi rzeczami. Pozdrawiam Ps. Zapytaj jescze przy ul. Augustówka na pierwszym skrzyżowaniu w prawo i jakieś 100m po prawej stronie tam jest warsztat zajmujący się amerkańskimi autami może coś podpowiedzą, będziesz miał blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Dzięki chłopaki, sprawa już załatwiona :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi