aprilia rx 50 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kupiłem motorower z francji i na fakturze i certyfikatach mam zamiast numeru rejestracujnego numer silnika. Dodam ze noie byl on rejestrowany we francji. Ktos wie o co cho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GurenS Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Też przez to przechodziłem ; ] sprowadziłem motor z Francji na samą umowę i dopiero po Tym zacząłem się zastanawiać jak to zarejestrować ...We Francji bodaj do końca 2006 roku nie mieli obowiązku rejestrować motorowerówi u nas w Polsce (bynajmniej ja tak miałem) zarejestrują na umowę plus pierwszy przegląd, potwierdzający że to motorower ; ] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprilia rx 50 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 do konca 2003 roku. Tez miales zamiast numeru rejestracyjnego numer silnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Do 1 czerwca 2004. :buttrock: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi