maurycy Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam Jestem mlodym kierowca oraz swierza osoba na forum. Mam taki problem ze motocykl mi nie chce odpalac jak postoi troche(nawe z saniem), a jesli odpali i zgasnie to takze nie moge go odpalic. Akumulator ma naladowany bo o to zadbalem, ale podejrzewam ze to sa swiece do wymiany. Mam tylko glupi problem. Nie moge ich znalesc i nie wiem jak sie do nich dobrac. Z gory dziekuje za pomoc:) i pozdrawiam wszystkich ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 poszukaj tu jest tez tam do ściągnięcia instrukcja obsługi http://dodo.samba.pl/moto/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maurycy Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dzieki wielkie^^ i sorki ze walnalem na dzien dobry byka i nie w ten dzial wrzucilem ten temat. Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi