zibi_63 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 mam pytanko? jaka jest roznica pomiedzy honda C2 a C3 moja honda jest z 2001 roku i ma oznaczenieC2 a dla przykladu na allegro starsze modele maja oznaczenie C3 prosze o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Powtórzę się - http://forum.motocyklistow.pl/Honda-Sabre-t92505.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 mam pytanko? jaka jest roznica pomiedzy honda C2 a C3 moja honda jest z 2001 roku i ma oznaczenieC2 a dla przykladu na allegro starsze modele maja oznaczenie C3 prosze o informacjePrzyjrzyj się jednej i drugiej i na pewno zauważysz różnice, choćby z wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi