jacekxx Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam.Mam do sprzedania hondę cbr 1100 xx z 2001 roku.Motocykl jest po wymianie łańcuszka rozrządu,uszczelniaczy na przednim zawieszeniu,wszystkich płynów eksploatacyjnych,filtra powietrza i oleju,klocków hamulcowych,świec.Motor posiada alarm,podgrzewane manetki i smarowanie łańcucha.Przebieg motoru to 50000 kilometrów.Stan dobry.Cena 17000 złotych.Więcej informacji przez telefon 084 6624853 lub przez gg 10364955. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekxx Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Mogę się zamienić na ninję zx12r lub suzuki hayabusę.Dopłata z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekxx Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ogłoszenie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi