Grzester Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nagrana jest już wieksza grupka motocyklowa z Wrocławia :) Myślę, że tym razem ze 300sztuk nas będzie :icon_razz: oczywiście im więcej tym lepiej :flesje: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 siema,bylem na pierwszym zlocie w Rudnej i tym razem napewno zajedziemy z bracmi i siostarmi:) pozdro dla szalonego Irka i dla Ojca Dyrektora i dla calej ekipy z Rudnej Kondon :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 siema,bylem na pierwszym zlocie w Rudnej i tym razem napewno zajedziemy z bracmi i siostarmi:)pozdro dla szalonego Irka i dla Ojca Dyrektora i dla calej ekipy z Rudnej Kondon :) Haha, dzięki, przekaże pozdrowienia :( Pamietam jak składałeś pamiątkowy podpis :biggrin: Zdaje się Kondon Wrocław piguła coś tam :biggrin: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Haha, dzięki, przekaże pozdrowienia ;) Pamietam jak składałeś pamiątkowy podpis :D Zdaje się Kondon Wrocław piguła coś tam :D KONDON z Bandy Dropsa :) :) do zoba na zlocie :) p.s a ja jakos ciebie nie kumam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 hehe masz prawo nie pamiętać bo wtedy jeszcze simsonem byłem :icon_exclaim: oprawca simsona :biggrin: tak nazwał mnie pewien pan ze zlotu hehe może skojażysz moto: http://www.bikepics.com/pictures/951261/ :cool:) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 hehe masz prawo nie pamiętać bo wtedy jeszcze simsonem byłem :) oprawca simsona :flesje: tak nazwał mnie pewien pan ze zlotu hehe może skojażysz moto: http://www.bikepics.com/pictures/951261/ :wink:) a to ty nie miales swiatla z tylu i taki caly poklejony motor miales? cos tam kojarze :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 hehe poklejony to on niebył :icon_mrgreen: mniejsza o to, kolejne zebranie mamy 13 kwietnia więc będę wiedział wiecej :icon_mrgreen: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mam już plan imprezy. Wsio przedstawia się nastepująco: 21.06.2008 11:00 - Oficjalne otwarcie zlotu11:50 - Wielka Parada - przejazd motocykli po terenie gminy13:00-14:00 - Przerwa obiadowa14:00 - Zmagania konkursowe: zawody strzeleckie, najwolniejsza jazda, najgłośniejszy motocykl, konkurencje sportowe i wiele innych.16:00 - Występy kapel rockowych19:00-19:30 - Wręczenie pucharów przez Wójta Gminy Rudna19:30 - Występy kapel rockowych 22.06.2008CZAS WOLNY13:00 - Zakończenie III zlotu Teraz coś od siebie. Zapowiada się ok 1000 maszyn. Dojazd na miejsce imprezy naturalnie będzie oznakowany. Wjazd 5zł. Możliwość zakupu koszulek pamiątkowych. Moc atrakcji :) Zapraszam!!! www.sekcja-iskra.c0.pl Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No i sobie zaplanowałem - wygląda na to, że z dzieciakami będę musiał siedzieć :) , no cóż narobiło się to trzeba bawić. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Dorób przyczepke do CB i dawaj z kaczorami :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kosiny jadą ;) Tak, jadą ... ale na urlop :DTo ja Was zastąpie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No i motór stoi w serwisie a moduł zapłonu jeszcze w serwisie na mazurach. Moooże zdążę naprawić... ;) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jak bedzie ktos jechał koło Legnicy to chetnie sie dołacze tylko napisac gdzie i o które.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 WYKAZ KAPEL MUZYCZNYCH: Mavia Nefeli Fix Up Cocroach Zielony Groszek Flowevs Limited Edition TRH jeszcze będzie jakaś jedna z okolic Środy Śląskiej ale nie pamiętam nazwy :icon_biggrin:) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 O imprezce można usłyszeć pare ciekawych rzeczy w muzycznym radiu 105,7 / 106,8 FM :icon_question: Każdy uczestnik, który uiścił wpłate 5zł za wjazd, otrzymuje pamiątkową naklejkę. Istnieje możliwość zakupienia pamiątkowych koszulek - 20zł/szt. lub pamiątkowych blach, proporczyków - 10zł/szt. Myślę, że ceny nie są wygórowane w porównaniu do innych zlotów. Pozdrawiam. Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi