Josyp Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Mam taki problem ze kierunki nie migaja tylko swieca ciagle jak sie wlaczy swiatla, bez wlaczonych swiatel migaja normalnie - to przy zgaszonym silniku, a przy wlaczonym zwykle migaja (nawet z wlaczonymi swiatlami) ale czasem tez sie zacinaja i tylko swieca, a jak sie doda gazu wtedy zaczynaja migac. Czasem jest tak ze na swiatlach mijania migaja, a na dlugich tylko swieca Zarowki mam 21W w kierunkach (a na kloszach napisane 10W), ale tak bylo od poczatku kiedy mam moto (okolo roku) i wszystko dzialalo, zamienialem zarowki na 10W ale nic to nie dalo, natomiast jak zamienilem na inne 21W to na pare dni byla poprawa ale problem znow powrocil. Co sie zepsulo? Przerywacz czy cos innego? z gory dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi