Piotrek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 mnie też wypizgało ostro, ale na szczęscie dojechałem cały i zdrowy. A co do głosowania, to już głos oddany! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 no i pogoda sie udała... chociaz jak juz wracalem to mnie troche wypizgaloP.S. Zachecam do glosowania: http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...008-t94175.html Zagłosowałem :( Masz naprawdę piękne moto... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 mnie też wypizgało ostro... Jasne.... :biggrin:przecież miałeś cały plecak ciuchów :notworthy: :) A z głosowanie to straszny pech że Czarek-fighter wystawił swojego FJ - ta i wszyscy się na niego rzucili także może być krucho. A głos na silverado już oddany. W rzeczywistości naprawde wygląda jeszcze lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jasne.... :biggrin:przecież miałeś cały plecak ciuchów raptem jeden sweter w plecaku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi