motoszkola Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Witam, Ja tym razem prywatnie :notworthy: Cieszy mnie, ze powstal taki dzial na tym forum:) Moze czegos nie doczytalem, ale nie widzialem jeszcze zadnej relacji z ostatniej imprezy endurowej czyli II Mazowieckiego Rajdu Enduro zorganizowanego przez klub TNT w Łomiankach. Kilka zdjec z imprezy jest tu: http://www.greennet.org.pl/~mario/cross.html Pozdrawiam, Michał DemczukGrupa Instruktorów Motocyklowychwww.motoszkola.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Ja byłem.Na stronie Gildora, do ktorej link podales jestem na fotce nr. 6 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszkola Opublikowano 21 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Hej, to znowu ja :notworthy: Tu: http://www.tnt-motocykle.pl/klub jest relacja z rajdu. Wiem, wiem, bylo to na pl.rec.motocykle ale nie wszycy czytaja... Pozdr.. Michal DemczukGrupa Instruktorów Motocyklowychwww.motoszkola.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gildor Opublikowano 17 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2003 Kilka zdjec z imprezy jest tu: http://www.greennet.org.pl/~mario/cross.html a dokładniej 177 :D - gildor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FOX Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja tez startowalem i zabrala mnie na koncu karetka. jestem na fotce nr6 (tej pierwszej bo sa dwie). super imprezka (w szpitalu) :D Mam pytanie do MOTOSZKOLY: czy masz jeszcze jakies fotki z tego wypadku (znalazlem tylko jedna)?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gildor Opublikowano 19 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja tez startowalem i zabrala mnie na koncu karetka. opowiedz lepiej co Ci sie stalo? bo taki pech na sam koniec...pozatym tu: http://www.greennet.org.pl/~mario/zdjecia/...oss/pic009.html tak w glebi, to wlasnie Tobą sie zajmują. film mi sie skonczyl w aparacie, a cyfrowka za maly zoom ma i widac tylko tyle :D - gildor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość FOX Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 niewiele pamietam. polezalem pare dni w szpitalu, potem troche w domu i narazie do dzis nie moge wsiadac na motor :D . mialem wstrzas mozgu. ale juz wszystko ok. oczywiscie zakaz wysilku fizycznego do stycznia :D ten motor jakby co jest do sprzedania (nic mu sie nie stalo i jest zrobiony na cacy) KTM125EXC, poniewaz kupilem crossa i koncze z enduro. w crossie wiecej sie dzieje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 Siema FOXA ile wyś sobie liczył za tego KTM'a i jaki to rocznik itp. Najlepiej napisz mi to na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszkola Opublikowano 22 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 ja tez startowalem i zabrala mnie na koncu karetka. jestem na fotce nr6 (tej pierwszej bo sa dwie). super imprezka (w szpitalu) :D Mam pytanie do MOTOSZKOLY: czy masz jeszcze jakies fotki z tego wypadku (znalazlem tylko jedna)? Hej Fox! Jest jeszcze troche zdjec na naszej stronie EATNND www.pskms.pl/enduroNiejest ich wiele, raptem kilka. Pozatym sa jeszcze inne :D Pozdr... Michal DemczukGrupa Instruktorów Motocyklowychwww.motoszkola.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi