p A q Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A mnie smieszy twoj avatar :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kameleon Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Dla chcącego nic trudnego... A dlaczego zakładasz, że to będzie na pewno kobieta ? :flesje: Jechałam kiedyś z facetem z tyłu (1,90 cm wzrostu), który na światłach postanowił mi "pomóc" i postawił jedną stopę na ziemi :buttrock: przez co o mało mnie nie przeważyło na lewą stronę. Średnia przyjemność.... dodam, że koleś po kursie motocyklowym :icon_mrgreen: Tomek - bardzo dobry tekst! Edytowane 1 Marca 2008 przez Kameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Zatem każdemu przyda się odrobina dobrze napisanej lektury motocyklowej. Tak 3maj Tomku....moja żona wykuje sie tego na pamięć :) :D :DWychodzi na to że niedługo doczekamy się obszernego tomiku prozy motocyklowej pióra kamandira Kulika :smile:BRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Troche prawdy jest ale to jest smieszny w przypadku sportów - "Pasażer trzymający stopy na jezdni – mimo dobrej woli – może poważnie przeszkadzać w tak trywialnej " Jaka kobieta siegnie z miejsca pasazera do ziemii ?:icon_question: Ogólnie nie ma to jak jazda samemu ... Ja siegam, co prawda na enduro, paluszkami do ziemi i nie raz dostaje dyspozycje, aby stanąc i troche "zrównowazyc" moto,ale to jedyna sytuacja. O samowolnym stawianiu nóg na ziemii, a raczej przykrych konsekwencjach, zostałam poinformowana przed pierwsza jazda na tylniej kanapie i tyle. Artykuł to świetne wprowadzenie do pleckowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi