góral3miasto Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 witam ponownie po przerwie. koledzy jaka najszersza oponke mozna wcisnac na tył i gdzie dostaćkolego 240 max nie przerabiając wachacza na 45 str masz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harus21 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 witam posiadaczy warriora:) moze ktos ma zawieszenie pneumatyczne i czy w polsce mozna takie coś dostac?? z checia bym w takie cos zainwestował:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Chciałem się zameldować. Dzisaj kupiłem Warriora, przesiadłem się z Drag Stara 650więc czekam wiosny z niecierpliwością. :banghead:Będzie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Gratulacje !!! Ja mam swojego od roku i to jako pierwsze moto kupiłem, jest moc i banan na twarzy przy każdym wyjeździe... Powodzenia Chciałem się zameldować. Dzisaj kupiłem Warriora, przesiadłem się z Drag Stara 650więc czekam wiosny z niecierpliwością. :banghead:Będzie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harus21 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 warrior na pierszy motor zaszalałes;)dobre podejscie jak sie bawic to na całego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zwlekałem z kupnem cały rok... Czytałem dużo opinii typu nie na pierwsze moto, nie bo to, nie bo tamto. No, ale ja chciałem mieć to o czym marzyłem. No i mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral3miasto Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Chciałem się zameldować. Dzisaj kupiłem Warriora, przesiadłem się z Drag Stara 650więc czekam wiosny z niecierpliwością. :banghead:Będzie ? :)witamy w gronie woriotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the flash Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zwlekałem z kupnem cały rok...Czytałem dużo opinii typu nie na pierwsze moto, nie bo to, nie bo tamto. No, ale ja chciałem mieć to o czym marzyłem. No i mamBrawo ! Marzeń się nie odkłada, tylko odkłada na marzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dokładnie !!! Wesołych Świąt wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harus21 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 wesołe były bo pojedziłem warriorem hihi i teraz myslec co przerobic;) na nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) witam posiadaczy warriora:) moze ktos ma zawieszenie pneumatyczne i czy w polsce mozna takie coś dostac?? z checia bym w takie cos zainwestował :)Ja posiadam i bardzo sobie chwale, trzeba tylko pilnować szczelności wszystkich połączeń. nie do kupienia w PL raczej USA tylko. I chyba jedna firma tylko robi, Ja mam Tricky Air Ride. Koszt w USA prawie 1000$ Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gutekt1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior on the road Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 koledzy jaką oponę najwęższą nożna zapodać na przód mam 120 z przodu i 240 z tylu i myślę cos zmienić :banghead: :cool:koledzy jaką oponę najwęższą nożna zapodać na przód mam 120 z przodu i 240 z tylu i myślę cos zmienić :banghead: :cool:jeszcze jedno szukam kiery prostej w czarnym macie podeślijcie jakieś linki bo nigdzie nie mogę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielew Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szukaj kierowcy na allegro czasmi sie trafia, ja swoją pomalowałem na czarny mat Szukaj kierowcy na allegro czasmi sie trafia, ja swoją pomalowałem na czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekt1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 koledzy jaką oponę najwęższą nożna zapodać na przód mam 120 z przodu i 240 z tylu i myślę cos zmienić :banghead: :cool: jeszcze jedno szukam kiery prostej w czarnym macie podeślijcie jakieś linki bo nigdzie nie mogę poszukaćjak z tylu masz 240 to na przód powinieneś założyć 130 a nie jeszcze węższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior on the road Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Szukaj kierowcy na allegro czasmi sie trafia, ja swoją pomalowałem na czarny mat Szukaj kierowcy na allegro czasmi sie trafia, ja swoją pomalowałem na czarny mattez myslałem pomalować ale chciał bym prostą i własnie ciężko jest znależć podobno są jakieś sklepy które się specjalizują w takich tematach moze ktoścoś slyszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi