Denny Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Odłamałem kabel przez przypadek i chciałbym poszukać tego na necie za jak najmniejsze pieniądze ale nie mam pojęcia jak to się nazywa i jakoś nie mogę tego znaleźć.Jakby ktoś jeszcze znał angielską nazwę to byłoby na prawdę extra :icon_evil: Zdjęcie jest kiepskie, bo robiłem je komórką.W każdym bądź razie to na końcu to śruba do której wchodzą dwa kable. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ca60e3e3950ccdc.html Edytowane 25 Lutego 2008 przez Denny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Automat ssania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denny Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi