Redskin Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Moto-Klinika Szczecin (www.moto-klinika.pl) oraz Kołchoz-Bajkerz Szczecin (www.kolchoz-bajkerz.z.pl)zapraszają na : 3. Rajd Pękniętej Gumy 19 kwiecień 2008 Start : Amfiteatr nad jeziorem Miedwie w Zieleniewie k.Szczecina (gmina Kobylanka).Zapisy i wypuszczenie 1 zawodnika : 10:00Długość trasy : 55-70kmZakończenie rajdu : ok 17.30 (dokładna godzina zostanie podana po ustaleniu trasy)Koncert : Magmen od ok 16:00 NOCLEG: DLA WSZYSTKICH CHęTNYCH ZAPEWNIAMY NOCLEG POD DACHEM, BęDZIE SUCHO I CIEPłO!! WPISOWE:motocykle zabytkowe : gratispozostali : 10zł/os. Za wpisowe otrzymacie: mapki , ciepły posiłek, napitek, koncert, extra nagrody, ciekawą i malowniczą trasę, prześmieszne konkurencje, pomoc drogową (w razie W) etc... prawdopodobnie będą też T-Shirty (jak sponsorzy dopiszą) SPONSORZY:Moto-Klinika Szczecin (www.moto-klinika.pl)Kołacz-Łopiński - Dealer VW oraz AudiGmina Kobylanka (www.kobylanka.pl) więcej info na stronie Kołchoźniczej www.kolchoz-bajkerz.z.pl Edytowane 23 Lutego 2008 przez Redskin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 tutaj plakacik: http://www.wyprawa.xtra.pl/foty/plakat.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 tutaj plakacik: http://www.wyprawa.xtra.pl/foty/plakat.pdf juz niedlugo wiec zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja będę! Ja! Ja! I nie tylko ja :icon_biggrin: Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiustasiu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja oczywiscie tez bede :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi