Pitek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Hmm.!A moze ktos dysponuje info w kwestii certyfikatu v561.da sie zarejestrowac sprzet na taki swistek czy nadaje sie do wytarcia d... jedynie.??? :) Teoretycznie da się zarejestrować. Kiedyś dowód rejestracyjny to był druk V5 i w celu wyexportowania pojazdu odsyłało sie go w całości do DVLA a w zamian dostawałeś druk V561 potwierdzający wymeldowanie . Jakiś czas temu (dość dawno) zastąpiono druk V5 Certyfikatem o nazwie V5C. Teraz gdy zamierzasz wymeldować pojazd, odsyłasz fioletowy odcinek z V5C a jego zasadniczą część, pierwszą stronę, zostawiasz sobie do rejestracji w innym kraju. Nie wydają już druków V561. Stare dowody rejestracyjne wymieniano za darmo na nowe V5C i już od dawna nie ma w zasadzie w użyciu druku V561 (ja się nie spotkałem z takowym). W związku z tym możesz trafić na opór w wydziale komunikacji bo nie będą wiedzieli z czym to się je :icon_razz: Natomiast teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ushi Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dziękuje za informacje idę walczyc o swoje.a druki muszą wydawac skoro ja mam date 16.10.2007 chyba ze nie wydaja od nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi