nufry Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam, mam przyczepkę do samochodu. Przyczepka samoróbka zrobił ją znajomy. Chciałby ją teraz zarejestrować. Czy orientuje się ktoś jak to zrobić? Z tego, co wiem należy udać się do wydziału komunikacji i tam poprosić o jakiś specjalny druk ze skierowaniem na badanie, może ktoś wie, jakie trzeba spełniać warunki i jakie dokumenty przedstawić żeby zarejestrować przyczepkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 http://um.warszawa.pl/v_syrenka/wom/drukuj...e.php?adres=273chyba tu jest wszystko jak byś druki z mojego rejonu to Ci mogę przesłać skany ale co urząd/urzędnik to inne wzory dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi