Vizka Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Może cos by nas zainteresowało dla naszych potrzeb Halowych cytuje z Adminem Widziałam, czytałam, brzmi ciekawie, forumowe gadżety sa niezłej jakości, na pewno bedziemy zadowolenie z takiego sklepiku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Lata ktoś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 NEVRE ale mam nadzieje że nie myślałaś akurat o mnie ja to pisałaś :flesje: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 UwagaJeszcze raz muszę zmartwić zainteresowanych , że w najbliższy czwartek juz po raz drugi odwołano zajęcia w-f na CzorsztyńskiejZa zaistniałe komplikacje woźna ze szkoły serdecznie przeprasza Dziękuje za UWAGĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Yoł,Na stronie pojawiły sie fotki z parady Gitty i Sacha oraz dwa opisy wakacyjnych wypraw. Pozdrawiam MotoRodzinke:)SzKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Yoł,Na stronie pojawiły sie fotki z parady Gitty i Sacha oraz dwa opisy wakacyjnych wypraw. Pozdrawiam MotoRodzinke:)SzKaSuper Szymon , stronka nasza żyje i super sie ją ogląda i czyta. Szacuneczek z respekcikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 .. Głęboko filozoficzna wypowiedź :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ogromnie mnie cieszy że tyle osób się na forum udziela tych starszych stażem i tych nowych -jest nadzwyczajnie-elegancko-super-spokojnie.Pozdrawiam i dziękujkiGitta vel mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) [...] -jest nadzwyczajnie-elegancko-super-spokojnie.To po Różankach... :D Ludzie jeszcze nie doszli do siebie he he he Edytowane 17 Października 2006 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Dzień dobry! Chciałam wszystkich powitac w ten piękny, słoneczny poranek 18 października 2006 roku. Dziś idę ostatni raz w tym tygodniu do pracy i chciałam się z wami podzielic tą radosną dla mnie nowiną :D Życzę miłego dnia i do zobaczenia wieczorem, wiecie gdzie i o której! Edytowane 18 Października 2006 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Czy znacie kogoś kto robi szafy wnękowe na wymiar?Chodzi mi o polecenie kogoś kto taniej niż sklep to wykona.Dajcie znać. Edytowane 19 Października 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuross Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 hmmm nie slyszalem o nikim tanim ale podobno Indeco Borysewicz (tama pomorzanska ) podobno robi solidnie i najtaniej :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ave!moj sasiad "zlota rączka" robi szafy jakie tylko chcesz i zajakies normalne pieniądze.wpadnijcie kiedys to zapytamypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuross Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) ave!moj sasiad "zlota rączka" robi szafy jakie tylko chcesz i zajakies normalne pieniądze.wpadnijcie kiedys to zapytamypozdroZE zlotymi rączkami to najczesciej jest tak ze koszta przewyzszaja cene producenta o Kolosalna kwote :cool: Dlaczego ? a no sprawa jet prosta - Zlota raczka Musi zamowic gotowe zlozone Drzwi u Producenta <Indeco - Senator - Komandor> Chyba ze sam zrobi drzwi przesuwne na Lagunie <taki system Nic nie warty i ogolnie nie nadajacy sie do mebli a raczej do drzwi w garazu> . Normalny obywatel nie ma pojecia i zaglebia sie u Zlotej raczki w takie Bagno:) .Zlota raczka musi rownierz zamowic pociete elementy szafy w jakiejs Firmie oraz odrazu w tej ze Firmie okleic krawedzie PCVka <hyba ze jest mistrzemn swiata i krawedzie okleji Oklerina papierowa jaka sie stosowalo 10 lat tremu tak zwana na zwelazko :buttrock: :cool: > Moja propozycja "Jesli chcesz wykonana szafe Profesjonalnie i za male pieniadze udaj sie bezposrednio do Producenta czyli "Indeco Adam Borysewicz - Senator jak sie smiga w strone Polic po lewej przy stacji Paliwowej na plocie jest wielka REKLAMA> I Daje Ci 100 % ze zaplacisz mniej jak u kogos kto robi tanio - SDprawdz sama . ;)Montaz szafy wnekowej w Firmie to koszt oko 150-200 zł , reszta to materialy z minimalnym zarobkiem (bez narzutow Zlotej Raczki) Jako ze w Swinoujsciu mam Firme produkujaca meble - postaram sie pomoc jesli chodzi o wycene tej szafy , doradze czy tanio i czy warto ;) ale najpierw Firma musi zrobic Pomiar i wycene.Pozdrawiam i powodzenia Edytowane 19 Października 2006 przez Artuross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 jednym znajomym juz robil i wyszlo duzo taniej...zresztą remontował mi mieszkanie,więc wiem co mówie i za kogo ręczę ;p :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi