Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mam k...a szczeście!Wczoraj zdjął mi chirurg szyne ze złamanego palca to wramach radości aby przysłowie nie straciło sensu(nieszczęścia chodzą parami) złamałem na meczu lewą łape i wylądowałem na Uni Lubelskiej.Teraz mam piekny gips od łokcia do końca palców!!A sezon się powoli kończy!Najwidoczniej będe nadrabiał straconą piekną pogode, w grudniu!Mam prośbe przejedzcie chociaż za mnie co SETNY kilometr :biggrin: a ja będe za Was nadrabiał w inny sposób :biggrin: .Pozdrowionka

dzis juz piatek... jestem nowy na forum...

co porabiacie w ten weekend...

Pozdrawiam Adam

witam :biggrin:

Proponuje dzis wieczorem zajrzec na stronke badz jutro rano bo pewnie na Chociwel :biggrin: kilka ludkow pojedzie....

ja na pewno dzis polatam wieczorkiem (pewnie sie spotkamy na Walach),

zatankowalem swojego typa wczoraj V-Powerem 100okt,

za namowa kolekow ;D

dzis potestuje

---

o ktorej jutro chociwel? 12:00 - 13:00?

bo jade jutro w rodzinne strony i albo bedzie przez chociwel,

albo bardziej "gladko" 10tka polece...

Ale mam k...a szczeście!Wczoraj zdjął mi chirurg szyne ze złamanego palca to wramach radości aby przysłowie nie straciło sensu(nieszczęścia chodzą parami) złamałem na meczu lewą łape i wylądowałem na Uni Lubelskiej.Teraz mam piekny gips od łokcia do końca palców!!A sezon się powoli kończy!Najwidoczniej będe nadrabiał straconą piekną pogode, w grudniu!Mam prośbe przejedzcie chociaż za mnie co SETNY kilometr :D a ja będe za Was nadrabiał w inny sposób :) .Pozdrowionka

witam :buttrock:

Proponuje dzis wieczorem zajrzec na stronke badz jutro rano bo pewnie na Chociwel :D kilka ludkow pojedzie....

ale w niedziele sie wiecej dzieje na chociwlu... nie lepiej w niedziele??

Pozdro Adam

ale w niedziele sie wiecej dzieje na chociwlu... nie lepiej w niedziele??

Pozdro Adam

dzieje sie ja MY tam jestesmy :buttrock:

zazwyczaj jezdzimy w sobote ale i niedziele sie zdarzaja.... :D po prostu czytaj forum to bedziesz na bierzaco :)

Pzdr 4 ALL

Edytowane przez madriana

Mam rozumiec, ze nikt nie robil zdjęc na paradzie...??? Ludzie, kto ma zdjęcia, ręka do góry!!!! Wszyscy czekamy!!!

W środę Carioka dostała cd z filmikami, prawdopodobnie jest juz u kogoś innego, musisz pytać Ani.

Pozdrawiam

Grr.. jutro ostatni poprawkowy egzamin (oby długopis skutecznie połamać)