bolepl Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 dzis juz piatek... jestem nowy na forum... co porabiacie w ten weekend... Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ale mam k...a szczeście!Wczoraj zdjął mi chirurg szyne ze złamanego palca to wramach radości aby przysłowie nie straciło sensu(nieszczęścia chodzą parami) złamałem na meczu lewą łape i wylądowałem na Uni Lubelskiej.Teraz mam piekny gips od łokcia do końca palców!!A sezon się powoli kończy!Najwidoczniej będe nadrabiał straconą piekną pogode, w grudniu!Mam prośbe przejedzcie chociaż za mnie co SETNY kilometr :biggrin: a ja będe za Was nadrabiał w inny sposób :biggrin: .Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 dzis juz piatek... jestem nowy na forum... co porabiacie w ten weekend... Pozdrawiam Adam witam :biggrin: Proponuje dzis wieczorem zajrzec na stronke badz jutro rano bo pewnie na Chociwel :biggrin: kilka ludkow pojedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ja na pewno dzis polatam wieczorkiem (pewnie sie spotkamy na Walach),zatankowalem swojego typa wczoraj V-Powerem 100okt,za namowa kolekow ;Ddzis potestuje --- o ktorej jutro chociwel? 12:00 - 13:00?bo jade jutro w rodzinne strony i albo bedzie przez chociwel,albo bardziej "gladko" 10tka polece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jedyny który nas rozumie!!! Jesteś mistrzem za takie podejście!!! :) :buttrock: w sumie tez sie kiedyś chodizło do skzoły :D jednym słowem "życie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolepl Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ale mam k...a szczeście!Wczoraj zdjął mi chirurg szyne ze złamanego palca to wramach radości aby przysłowie nie straciło sensu(nieszczęścia chodzą parami) złamałem na meczu lewą łape i wylądowałem na Uni Lubelskiej.Teraz mam piekny gips od łokcia do końca palców!!A sezon się powoli kończy!Najwidoczniej będe nadrabiał straconą piekną pogode, w grudniu!Mam prośbe przejedzcie chociaż za mnie co SETNY kilometr :D a ja będe za Was nadrabiał w inny sposób :) .Pozdrowionka witam :buttrock: Proponuje dzis wieczorem zajrzec na stronke badz jutro rano bo pewnie na Chociwel :D kilka ludkow pojedzie.... ale w niedziele sie wiecej dzieje na chociwlu... nie lepiej w niedziele?? Pozdro Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) ale w niedziele sie wiecej dzieje na chociwlu... nie lepiej w niedziele?? Pozdro Adam dzieje sie ja MY tam jestesmy :buttrock: zazwyczaj jezdzimy w sobote ale i niedziele sie zdarzaja.... :D po prostu czytaj forum to bedziesz na bierzaco :) Pzdr 4 ALL Edytowane 22 Września 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Mam rozumiec, ze nikt nie robil zdjęc na paradzie...??? Ludzie, kto ma zdjęcia, ręka do góry!!!! Wszyscy czekamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Mam rozumiec, ze nikt nie robil zdjęc na paradzie...??? Ludzie, kto ma zdjęcia, ręka do góry!!!! Wszyscy czekamy!!! W środę Carioka dostała cd z filmikami, prawdopodobnie jest juz u kogoś innego, musisz pytać Ani.Pozdrawiam Grr.. jutro ostatni poprawkowy egzamin (oby długopis skutecznie połamać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Grr.. jutro ostatni poprawkowy egzamin (oby długopis skutecznie połamać)Powodzonka i miłego "naukowania" a ja w poniedzialek bronie wreszcie magistra brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 to dziewczyny do boju pozdawac te egramini i bedzie ok. Madrianna jedziesz jutro na chociwel??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Witam! Mam pytanie, o której na chociwlu chcecie być? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) W środę Carioka dostała cd z filmikami, prawdopodobnie jest juz u kogoś innego, musisz pytać Ani. Te już mam, czekam na nastepne!!! To byłam ja, Vizka!!! Edytowane 23 Września 2006 przez Major Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Dzisiaj MOTO tu i tam! Powitam jesien w siodle.Do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 jakas polatanka sie moze szykuje bo ja sie wybieram na chociwel moze ktos sie dołaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi