Bandzior Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 poczytajcie sobie, przydatne i dosc merytoryczne: http://www.korkonet.i7.pl/forum/read.php?f=4&i=19660&t=19660to może przy okazji jeszcze to:http://www.korkonet.i7.pl/forum/read.php?f=4&i=22123&t=19660 moja sprawa o wykroczenie, którego nie było :bigrazz: , to 18 miesięcy, 9 rozpraw + jedna odwoławcza. jednostka policji delikatnie mówiąc "zmodyfikowała" dokumenty, które trafiły do sądu. osądzono mnie za inne wykroczenie, niż zarzucane w momencie zatrzymania. wysoki sąd, mimo wielu nieścisłości, przyznał rację policjantowi, który w toku sprawy udowodnił (zaprotokółowano :biggrin: ) swoją nieznajomość przepisów :buttrock: :banghead: :bigrazz: wiem, że jak dotąd udawało Ci się w tego typu sprawach, ale albo ja mam takiego pecha lub też nie zawsze jest to regułą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 A moze byc i Bareczka. Pytalam o Ulanska bo ostatnio tam sie wszyscy zjezdzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 dzień bez pisania na forum to dzień stracony... :biggrin: W morde... to uzależnienie już jest.Pzdr wszystkich :biggrin: Kiedy będą koszuleczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jesli jest mowa o Lagunie w piątek to jestm za nawet bardzo i jade na 99% z wami Rolniczku...Tak, chodzi o Lagune. Tylko godzinke chyba trzeba na wczesniejsza zmienic... Proponuje 19.30. DiZel? Co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 dzis jadac do pracy zobaczylem straz miejska uzbrojona w 2 x skuter SUZUKI Burgman 650 Executive http://www.suzuki-jasklowski.pl/burgman650executive_K6.htm to juz "nasz ojciec" nie ma najmocniejszej maszyny w tej klasie...;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 dzis jadac do pracy zobaczylem straz miejska uzbrojona w 2 x skuter SUZUKI Burgman 650 Executive http://www.suzuki-jasklowski.pl/burgman650executive_K6.htm to juz "nasz ojciec" nie ma najmocniejszej maszyny w tej klasie...;D Tak, tak... Ja też ich widziałam, trochę się zdziwiłam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 <hahaha> a u mnie w Lubinie jedyne na czym jeżdzą to rowery marki "no name" :] albo czasem biegają po parkach za młodzieżą która sie relaksuje przy piwie po ciężkim dniu w skzole :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 dzis jadac do pracy zobaczylem straz miejska uzbrojona w 2 x skuter SUZUKI Burgman 650 Executive http://www.suzuki-jasklowski.pl/burgman650executive_K6.htm Kolejny przykład jak się marnuje piniądze podatników. Moim zdaniem mały skuter miałby szersze zastosowanie i byłby o wiele tańszy. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 sprawa druga: jedziemy na basen?propozycja: piatek, zbiorka o 20:30 na walach, kto chce - autem, kto chce - moturem. popluskamy sie do 23 i na jakas impre :biggrin:co wy na to? HelloCzy oprócz tej garstki która się zadeklarowała na wspólny wyjazd na basen, namyślił się ktoś jeszcze??Bo może byśmy się jakoś zgrali pt: kto czym leci (kóń, puszka) ewentualnie kogo zabrać. Jakby co mam wolne 3 miejsca ( na ścisk 4, daleko nie jest), tylko dajcie znać.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 dzis jadac do pracy zobaczylem straz miejska uzbrojona w 2 x skuter SUZUKI Burgman 650 Executive Też widziałam, ale myślałam na poczatku, że to SECURITY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 HelloCzy oprócz tej garstki która się zadeklarowała na wspólny wyjazd na basen, namyślił się ktoś jeszcze??Bo może byśmy się jakoś zgrali pt: kto czym leci (kóń, puszka) ewentualnie kogo zabrać. Jakby co mam wolne 3 miejsca ( na ścisk 4, daleko nie jest), tylko dajcie znać.pozdrawiam Jak cos tez mam 3 (4) wolne miejsca w autku... No to jak? Ktora godzina?? Bo naprawde 20.30 to za pozno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 <hahaha> a u mnie w Lubinie jedyne na czym jeżdzą to rowery marki "no name" :] albo czasem biegają po parkach za młodzieżą która sie relaksuje przy piwie po ciężkim dniu w skzole :biggrin:Jedyny który nas rozumie!!! Jesteś mistrzem za takie podejście!!! :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 OGLOSZENIE DUSZPASTERSKIE - CIONK DALSZY: poniewaz godzina 20:30 to rzeczywiscie dosc pozno, przekladamy spotkanie na punkt 20. miejsce bez zmian.wylatujemy okolo 20:20 - 20:30, zeby o 21 juz pluskac sie na basenie. jantarski - to wcale nie jest mala grupka chetnych, nalezy sie raczej zastanowic, czy nie wykupimy biletu grupowego :biggrin: si ju. p.s. dizel ma przyjechac na 18, moze wtedy sie nie spozni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Kiedy będą koszuleczki?? No nie wiem czy ten drazliwy temacik powinnas ruszac na forum :biggrin: Wstepnie Pan obiecal na koniec wrzesnia. DZIS BASENIK :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dziś basenik :biggrin: Fajnie macie a ja dziś noc :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi