Sylwia Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (...)Sylwia nie rób mi tego :banghead: Ja już "niebieski" pokój naszykowałam(...)Tak... tak...niebieski pokój tylko czego ja w nim widziałam po Kaktusie latające białe myszki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Tak... tak...niebieski pokój tylko czego ja w nim widziałam po Kaktusie latające białe myszki :banghead:A jeszcze jedno - kto roztrzaskał mi mój ukochany taborecik? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 A jeszcze jedno - kto roztrzaskał mi mój ukochany taborecik? :banghead:Ja bym nie odpuściła..hamstwo trzeba gnebić.Każ sobie odkupić nowy taborecik moja droga, nie odpuszczaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 CZWARTEK GODZ 21:00 POWTÓRKA KARAOKE W KAKTUSIE :) EKIPA CHĘTNA? Ja o polataniu a ludziska o śpiewaniu :buttrock: :banghead: :banghead: Mi śpiewanie nie wychodzi, no chyba,że po paru głębszych, więc chyba się z Wami nie zawinę i wybiore polatankę :( Fetorzenie to nie tylko schlanie sie jak baczek, to cos glebszego ;] No ja w dzien to tyz nikogo nie widzialem .. wieczorem z Kopernikiem pohasalismy troszke... Dzis 12 h w siodle ;] (z przerwami na jedzenie i uczelnie ;]) O kurcze :) A możesz przybliżyc temat?? :) My z Piotrkiem moto odpalamy dopiero ok 19-20, bo do 18 pracujemy:-(Jesli w tych godzinach będzie ktoś któregoś pięknego dzionka jeździł to pisać eska to się dołączymy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) CZWARTEK GODZ 21:00 POWTÓRKA KARAOKE W KAKTUSIE :buttrock: EKIPA CHĘTNA? My z Miśkiem też planujemy tam zawitać :banghead: Więc dwa miejsca proszę zaklepać :banghead: Ps Ada mam nadzieję, że będziecie, bo :) będzie na ciebie czekało :) Edytowane 20 Czerwca 2006 przez miśkaDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) no ja nie wiem ale tydzien ma dni siedem - a nie dwa a temat V2 JUZ ZAMKNIETY :banghead: o co tu chodzi!!!!!!!!!!!!!!!oj nieładnie :buttrock: Edytowane 20 Czerwca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Przeciez pisalam ze jak cos chcecie dopysywac to na priv mi zglaszac.Malo ci robienia szumu?Otwieram ci temat zebyś napisał bardzo rozwiniete zdanie:"Fajnie było." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 nie... on tego nie napisze tylko zacytuje kogos kto to juz napisal wczesniej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Czy my jutro spotykamy się w jakimś miejscu :buttrock: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Mam pytanko, na stronie haloSzczecin, podana jest jakaś imprezka: 24.06.2006PROGRAM:10,00-11,30 konkurs Qadów11,30-13,00 konkurs ciągników13,00-14,30 pokazy samochodów crasch14,30-15,30 konkursy15,30-15,45 otwarcie festynu15,45-17,00 koncert17,00-18,30 pokazy samochodów crasch18,30-19,00 konkursy19,00-20,00 pokazy samochodów crasch20,00-20,30 konkurs amazonek20,30-21,00 konkursy21,00-24,00 zabawa taneczna Co to za imprezka?? Bo nie jest nic więcej podane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja bym nie odpuściła..hamstwo trzeba gnebić.Każ sobie odkupić nowy taborecik moja droga, nie odpuszczaj :buttrock: widze ze Sylwia nie masz co robi z pieniedzmi bo jak dobrze pamietam ( a z kaktusa mało pamietam :)) to Ty uczestniczyłas w niszczeniu taborecika :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Co to za imprezka?? Bo nie jest nic więcej podane??To impreza, którą organizuje klub motorowy MOTO-MAK w Marianowie koło StargarduKto ma chęc moze sie tam przejechać i spedzić miło sobotę. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie! Jechałby ktoś do Marianowa z rańca tak żeby być tam o 10? Z tym ze ja o 15 bym spadał bo trzeba na parade zdązyć ;] Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Marcins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ps Ada mam nadzieję, że będziecie, bo :banghead: będzie na ciebie czekało :banghead:Cześć fetorsiki z Gryfina Pewnie że będę.....SAMA.....Diz się wybiera na kawalerskie do Reda,a ja wpadnę pofetorsować do Kaktusa.Proszę już zacząć ćwiczyć gardziołka co byśmy ładny pokaz dali.P.S. Miśka,nie mów tak publicznie że coś dla mnie masz,bo mi zabiorą :buttrock: Do zobaczyska w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Panowie uważajcie na takie widoki :buttrock: (mam nadzieje,że nie było bo dawno nie czytałem forum) http://www.smog.pl/wideo/1441/cameron_diaz...i_seks_w_aucie/ Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi