viperPL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Tak tak słyszałam, i nie tylko ja Tylko czekałam, aż zrobisz to co obiecałeś I jak lecim dzis poruszać bioderkami?? Może ktos jeszcze chętny?? Jak się nalatam to moge wpaść na jakiegoś browaRRka. Muszę spełnić misję :D ... wpaść do lasu tzn centrum i narobić troche hałasu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Tak tak słyszałam, i nie tylko ja :D Tylko czekałam, aż zrobisz to co obiecałeś :biggrin:I jak lecim dzis poruszać bioderkami na tańce?? Może ktos jeszcze chętny?? Chyba, że ktos chce polatać nocą?? ;) Wtedy pakujemy się z Viperem na moto i dołączamy :eek: kto mnie przytuli?? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 kto mnie przytuli?? ;> A jakie lubisz :D ;) :eek: ?? hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 kto mnie przytuli?? ;> no nie gadaj, że aż tak u Ciebie źle ;) Odezwij się do Vipera, zaraz Ci coś nakręci, jest mistrzem w trąbieniu na małolatki w miniówkach, które potem biegna za motorkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) no nie gadaj, że aż tak u Ciebie źle Odezwij się do Vipera, zaraz Ci coś nakręci, jest mistrzem w trąbieniu na małolatki w miniówkach, które potem biegna za motorkiem tak tak tak. Wspomniane przez Ciebie maolaty miały zamiar wtergnięcia na jezdnię w niedozwolonym miejscu :D ... więc musiałem potrąbić. ps.Nie zdawałem sobie sprawy z tego iż Landryna może trenować karate ;) A łaaaa. Edytowane 12 Maja 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 tak tak tak. Wspomniane przez Ciebie maolaty miały zamiar wtergnięcia na jezdnię w niedozwolonym miejscu ;) ... więc musiałem potrąbić. ps.Nie zdawałem sobie sprawy z tego iż Landryna może trenować karate ;) A łaaaa. To karate to było w obronie własnej :D ;) :eek: owe małolaty gotowe były zrzucić mnie z tylnej kanapki, musiałam się bronić, by nie wracac do domu z kaskiem w ręku autobusem :biggrin: Ah ten Viper podrywacz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 To karate to było w obronie własnej owe małolaty gotowe były zrzucić mnie z tylnej kanapki, musiałam się bronić, by nie wracac do domu z kaskiem w ręku autobusem To dlaczego one nie dostały :D ? Ah ten Viper podrywaczTo chyba nie ja... to nie pod moim.... bla bla bla ;) - nie nie, tego nie dokończe bo będzie słynne kili kili :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 To dlaczego one nie dostały :biggrin: ?To chyba nie ja... to nie pod moim.... bla bla bla ;) - nie nie, tego nie dokończe bo będzie słynne kili kili ;) BEZ KOMENTARZA :D ;) :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 BEZ KOMENTARZA :icon_razz: :clap: :) o co tu chodzi -nic z tego nie rozumiem ,moze jest to jakis jezyk migowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ps. Kraka -> też latasz około 23- 24 po mieście :icon_razz: ? czasami latam ale czesciej po prawobrzezu i okolicach a piwko po jezdzie zawsze smakuje niesamowicie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Gdzie w Szczecinie zrobie badanie techniczne bzyka ?? - oczywiście bez zapisów i kolejek :icon_razz: Ps. Gumieńce i okolice :clap: Edytowane 12 Maja 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Gdzie w Szczecinie zrobie badanie techniczne bzyka ?? - oczywiście bez zapisów i kolejek :icon_razz: Ps. Gumieńce i okolice :clap: w HTL na MIERZYNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Gdzie w Szczecinie zrobie badanie techniczne bzyka ?? - oczywiście bez zapisów i kolejek :clap: Ps. Gumieńce i okolice :)Zajebiscie milo badanie tech. robio w wolkswagen Przy Mieszka 1 jak sie zjezdza w dol na tame pomorzanska.Niczego sie gosciu nie czepia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Viper i Landryna forum to nie GG.Wymianę doświdczeń proszę na priv!!!Paskudy!P.S. Tak, tak jestem strażnikiem forum!!!:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Gdzie w Szczecinie zrobie badanie techniczne bzyka ?? - oczywiście bez zapisów i kolejek :icon_razz: Ps. Gumieńce i okolice :clap:na pomorzanach, nie wiem jak ta ulica sie nazywa, zaraz przypetli tramwajowej, tam jakis sklep motoryzacyjny byl/jest, wjechac trzeba w podworkobez kolejki, bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi