Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

"All" pozdrawiają Ciebie, dla jeżdżących - codziennie jesteśmy na Wałach Chrobrego.

KARMADEKC laleczko ty nasza Ptysiu forumowy ujawnij sie ,wszyscy są ciekawi czy masz wąsy , i jak wygląda ta słynna ADELA 125. PELEN szacun dla sprzęta :buttrock:

Pawulonik - weź i sie bujnij.Taki masz "szacun" a nawet nie wiesz że SHL M11 to 175.

Nie przyjade bo dalej szukam mechanika.Chciałem przyjść i pogadać ale jak czytam twoje posty to mi sie odechciewa.Udław sie tym "ptysiem"chłopczyku :crossy:

Ech.......Już mi sie nawet nie hcce komentować takich postów.

Edytowane przez kermadec

Pawulonik - weź i sie bujnij.Taki masz "szacun" a nawet nie wiesz że SHL M11 to 175.

Nie przyjade bo dalej szukam mechanika.Chciałem przyjść i pogadać ale jak czytam twoje posty to mi sie odechciewa.Udław sie tym "ptysiem"chłopczyku :buttrock:

przyłączam sie!!

Nie przyjade bo dalej szukam mechanika.Chciałem przyjść i pogadać ale jak czytam twoje posty to mi sie odechciewa.Udław sie tym "ptysiem"chłopczyku :buttrock:

@Pawulon

Widzisz Macius... kolega to Cie chyba nawet lubi, mogl Ci przeciez zyczyc zazycia "pawulonu" ;)

@Kermadec

wyluzuj zwieracze :crossy: Pawulon poprostu zartuje, z niego calkiem fajny gosc, poprostu psycha mu puszcza jak ma swiadomosc ze pojdzie do garazu a tam ZNOWUUU SUZUKI... trzeba mu wspolczuc i zrozumiec a nie objezdzac :) ;)

Wpadaj o 20 to sie w koncu poznamy, i przestan wreszcie pitolic czego to Ty "nie mozesz zrobic a bys chcial" tylko zrob to co mozesz czyli nogi uruchom i na aleje :)

dozobaczyska :)

P.S.

Tylko "cycatej" nie zabieraj, bo kolejna do "Ligi" zwerbuja, a nam potrzeba samców a nie samic :) :D

Edytowane przez Walkie

nawet nie wiesz że SHL M11 to 175.

To na twoim awatarze ma 125 silnik i symbol M06, ,rozumiem że ty masz 175 M11 i nawet nie możesz jej foty trzasnąć ,tylko robisz zdjecia sprzetom w komisach. W tym co piszesz i opowiadasz nie ma sensu .Stąd moja ironia . . Ale i tak cię pozdrawiam, czy masz wasy czy nie :buttrock:

????? M06???? Komis?????

Ty chyba na oczy SHL nie widziałeś.To "coś" na zdjęciach to moja M11.

Zdjęcie zrobione przez kogoś od Cruiser'ów podczas zeszłorocznego "Święta Junaka".Była robiona wystawa "Pamiątki PRL'u" albo jakoś tak.

No ale jak sie jeździ na GSiksRrrr to skąd sie ma wiedzieć jak wygląda M11.

????? M06???? Komis?????

Ty chyba na oczy SHL nie widziałeś.To "coś" na zdjęciach to moja M11.

Zdjęcie zrobione przez kogoś od Cruiser'ów podczas zeszłorocznego "Święta Junaka".Była robiona wystawa "Pamiątki PRL'u" albo jakoś tak.

No ale jak sie jeździ na GSiksRrrr to skąd sie ma wiedzieć jak wygląda M11.

Wojnaaa... pif paf. Panowie prosze na dziki zachód :buttrock:

Wojnaaa... pif paf. Panowie prosze na dziki zachód :buttrock:

siemanko :crossy: ja jako mysle najwiekszy znawca zawodu moge przeprowadzic szybki kurs posługiwania sie wszystkim co strzela ,tak wiec mowcie tylko kiedy

a jak trzeba to i po ryjku dawac naucze :)

a teraz dajcie na luz, złazic z konia i na pogadanke do pabu a nie zachowyjecie sie jak na narwistych konikach :)

pa do zobaczenia na 20 pod fontanna-nie zabierac fetorsow bo nam wode wypija :)