generał Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) LOS KOPERNIKOS WSZYSTKIEGO NAJ!!! no ja tez byłem poczytałem i poszedłem sobie :icon_twisted: pozdrawiam pa :rolleyes: mam taka prosbe czy mozna cos zrobic aby inni obcy i nowi mogli nas znalesc bez logowania sie na stronie -bo sprawdziłem i nie mozna nawet po wpisaniu nowego adresu,porsze o pomoc Edytowane 9 Maja 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Walkie - no nie da rady .... to tylko fortepian :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 I jak wiadomo gdzie jutro idziemy???Precz z ulanska!!!Precz!!!Proponuje cos na swierzym powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Kopernikos samych zakretow na drodze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) mam taka prosbe czy mozna cos zrobic aby inni obcy i nowi mogli nas znalesc bez logowania sie na stronie -bo sprawdziłem i nie mozna nawet po wpisaniu nowego adresu,porsze o pomoc Tak!Wykonane zadanie! Edytowane 9 Maja 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 moze zamiast bezsensonego lansu wymyslimy cos z dzieciakami co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Tak!Wykonane zadanie!nie sprawdzałem ale z gory dziekinie jestesmy sami wiec dajmy szanse innym :icon_twisted: pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 I jak wiadomo gdzie jutro idziemy???Precz z ulanska!!!Precz!!!Proponuje cos na swierzym powietrzuProponuje na jutro Aleję Fontan, dużo miejsca i jak nas z jednego wyrzucą do pójdziemy do drugiego pubu :icon_twisted: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Widzisz Rafał,jak tu wierzyć kobietom. Do kijków i kiełbasek już kolejka. :icon_twisted:Pamietam....... pamietam........ o Tobie i Rafale :rolleyes: Ja dotrzymuje słowa.....zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) I jak wiadomo gdzie jutro idziemy???Precz z ulanska!!!Precz!!!Proponuje cos na swierzym powietrzui kazdy konikiem może podjechac :icon_twisted: :rolleyes: Edytowane 9 Maja 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 halo halo pani Sylwiu !! ja bym chcial poprzec sluszna uwage Niedzwiedzia :icon_twisted: Pamietammmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Czyli kto za aleja fontan?Ja napewno.i tych nawalonych dziwnych panow nie bedzie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Pamietammmmmmmmmmmmmmm Zobaczymy :rolleyes: To gdzie i o której jutro to piwo, bo juz zaczynam sie gubić :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Pamietammmmmmmmmmmmmmm przekonamy sie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Zobaczymy :) To gdzie i o której jutro to piwo, bo juz zaczynam sie gubić :icon_twisted:Rzucilem tylko propozycje,bo astatnio ta barmanka sie burzyla,ze motory nie moga tam stac.I w ogole byla niemila :rolleyes: Sylwiu a coz Ci sie stalo z motorkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi