domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Precz!!!Precz senkju senkju za wsparcie batman :wink: Ktoś musi pilnować tego burdelu burdel na kółkach hehehehe Edytowane 8 Maja 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Precz!!!Precz :wink: Jeśli wyznaczona zostałam do moderowania to znaczy musze przestrzegac regulaminiu,ale dotyczy to każego na forumowicza nie tylko mnie.Tak więc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ktoś musi pilnować tego burdelu :wink:Burdel to wy macie w swoim archeo siostry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Jeśli wyznaczona zostałam do moderowania to znaczy musze przestrzegac regulaminiu,ale dotyczy to każego na forumowicza nie tylko mnie.Tak więc??? spieprzaj dziadu ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Jeśli wyznaczona zostałam do moderowania to znaczy musze przestrzegac regulaminiu,ale dotyczy to każego na forumowicza nie tylko mnie.Tak więc??? moderator- wymiatator szacun nie jestem godzien :wink: a żeś jej pojechał heretyku ty Edytowane 8 Maja 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No i co ja z wami mam zrobic?Wejdzie sobie na czat forumowy i nie róbcie śmitniczna.Pliz! A tak w ogóle to może ktoś się chce ze mną i Sylwią wybrać do Tanowa dzisiaj kolo 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ja bardzo chętnie wpadniecie po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ok to ja spadam polatać jak cos to jestem pod telefonem.Narka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) dla wszystkich zakręconych inaczej polecam stronkę http://hondachopper.com/lub http://www.nakedgoldwings.com/ Edytowane 8 Maja 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No i co ja z wami mam zrobic?Wejdzie sobie na czat forumowy i nie róbcie śmitniczna.Pliz! A tak w ogóle to może ktoś się chce ze mną i Sylwią wybrać do Tanowa dzisiaj kolo 20? biedna Sylwia musi za plecak robic pewnie :wink: ale zawsze lepszy plecak niz nic POZRDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Co do zmiany lokalu to nie wiem jak jest w Ulanskiej bo niestety nie bylem ALE ale ALE alew Masztach jest super promocja >>>>2x Bosman w cenie 1 = 3zl<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=22...e+stalo&pl=true dla wszystkich miłośników klanu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ludziki poczytajta nowy temacik i co wy na to???? Znów możemy polatać po Weselach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 żana jak koń po woświnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Mam już konia w garażu !!!!!!!!!!!!!!!!! I już polatałam sobie !!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję Wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedy latamy !!!!!!!!!!!!!!czy ktoś jest chetny polecieć ze mną gdzieś dalej :wink: Edytowane 8 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi