Batman Batman Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 NO I RODZINKA W KOMPLECIE :wink:Borki rules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 mamy większość :) Dawać coś do przegłosowania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 mamy większość :) Dawać coś do przegłosowania :wink:trzeba zmienic lokal.bo ta ulanska to juz lipa sie zrobila.Jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 mamy większość :) Dawać coś do przegłosowania :wink: No wię jest rodzina Skłuckich czyli:Szachcior i ja,Xero fetors, Fałpiszon i Oriana!!!!!!!!!No i która rodzina jest tak zmotoryzowana jak my? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 nie żebym się miał czepiać ale jak tam u Was z nazwiskami? :wink: Ostatnio padał pomysł przeniesienia do alei fontann. Kilka lokali do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 nie żebym się miał czepiać ale jak tam u Was z nazwiskami? :wink: jest 3 : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 jest 3 : 3czy tu sa jakies zawody :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 siemka batman batman jak tam cebinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 TE GITTA NIE WYRYWAJ SIE TAK DO PRZODU\szchcior to jeszcze nie rodzina a ja Asi tez kupie konia i co w tedy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) siemka batman batman jak tam cebinkaa calkiem w c***e,w koncu to honda :wink: siemka batman batman jak tam cebinkaa ty dalej poza granicami? Edytowane 8 Maja 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) a calkiem w c***e,w koncu to honda ja siedze 2000 km od swojego, teraz ujeżdża ją teść jeżdzić mi sie chce jak psu j******* ść ale nie wykluczone że czymś nowym zawine do kraju, promem do Holandii a potem ile wlezie mam na oku coś fajnego 1100 też honda :wink: Edytowane 8 Maja 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 TE GITTA NIE WYRYWAJ SIE TAK DO PRZODU\szchcior to jeszcze nie rodzina a ja Asi tez kupie konia i co w tedy :wink: No co to zaledwie różnica 4 miesiacy i bedzie juz jedno naziwsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 widze że gita daley cenzure szeży PRECZ Z CENZURĄ :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 widze że gita daley cenzure szeży PRECZ Z CENZURĄ :)Precz!!!Precz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 widze że gita daley cenzure szeży PRECZ Z CENZURĄ :)Ktoś musi pilnować tego burdelu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi