Sokół Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Prosze o pomoc w pocieszeniu Sylwi, której wczoraj motocykl nawalił bo jak zawsze zabardzo na nim szalała i teraz zdołowana spaceruje po szczecinie :D oby jej maszyna szybko wróciłóa do zdrowia bo ja nie wiem co ona z zrobi (pewnie zabierze komus :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zycze udanego kaca bo ja dochodze do siebie Pozdrowionka, kopernik pijaku odbierz czasem telefon w domu. :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Czy dziś planujemy jakies wspólne spotkanie? Wróciłam z pracki i troszke nudno :D Carioka- dzięki za imprezkę, było miło:-) Czy jest już gdzies na serwerze "nasz piosenkarz/ piosenkarka"ha ha??:-) Wczoraj padła propozycja bym zmieniło nik na forum, nie wiem co zrobić, doradźcie:-) Zaistaniałam u Was jako landryna, więc czy jest sens zmieniać, większość i tak już mnie poznała:-) Edytowane 7 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Prosze o pomoc w pocieszeniu Sylwi, której wczoraj motocykl nawalił bo jak zawsze zabardzo na nim szalała i teraz zdołowana spaceruje po szczecinie :D oby jej maszyna szybko wróciłóa do zdrowia bo ja nie wiem co ona z zrobi (pewnie zabierze komus :D )Dzięki..... dzieki........mam doła :D :D :D Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dzięki..... dzieki........mam doła :D :D :D Pozdrawiam wszystkich NO TO SZKODA -ALE NIE MARTW SIE BEDZIE OKdziekuje ci za checi wsparcia mnie w reprezentowaniu szczecina na zlocie w słupsku :D jeszcze nie raz damy rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dzięki..... dzieki........mam doła :D :D :D Pozdrawiam wszystkich Zrobię ci niespodziankę i przewiozę na plecach.Pasuje? :D w ogóle to dzisiaj poznałam dziewczyne jeżdżącą ER5.Bidulka pchała sprzęta-prawdopodobnie zabrakło jej benzynki.Ile jest ukrytych motocyklistek.Natychmiast pokazać się glizdy!!!!!!Kto ze mną dzisiaj polata po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Prosze o pomoc w pocieszeniu Sylwi, której wczoraj motocykl nawalił bo jak zawsze zabardzo na nim szalała i teraz zdołowana spaceruje po szczecinie :D oby jej maszyna szybko wróciłóa do zdrowia bo ja nie wiem co ona z zrobi (pewnie zabierze komus :D ) A co takiego się stało, żeś tak szalała? :D Nie martw się Sylwia, pewnie odpali jak sobie odpocznie od Ciebie :D A może klaps w plastik pomoże (najlepiej z lewej strony pod kierownicą) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 A co takiego się stało, żeś tak szalała? :D Nie martw się Sylwia, pewnie odpali jak sobie odpocznie od Ciebie :D A może klaps w plastik pomoże (najlepiej z lewej strony pod kierownicą) :D Ona po prostu go zajeździła.Cały czas cisnąć max!!!Jej trzeba w dupe dać bo konia zajedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ona po prostu go zajeździła.Cały czas cisnąć max!!!Jej trzeba w dupe dać bo konia zajedzie :D Gitta, nie krzycz na nią. Każdemu sie może przytrafić chwila słabości, prawda? :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Pozdrowionka, kopernik odbierz czasem telefon w domu. :D :D :D Ja dzwonisz do mnie to mów po polskiemu a nie w alfabecie morsa hehehe Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ona po prostu go zajeździła.Cały czas cisnąć max!!!Jej trzeba w dupe dać bo konia zajedzie :biggrin: jej potrzeba po prostu wieksZej pojemności bo dziewczyna wymagająca i 500 nie spełnia jej oczekiwań, po prostu nie daje rady :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 jej potrzeba po prostu wieksZej pojemności bo dziewczyna wymagająca i 500 nie spełnia jej oczekiwań, po prostu nie daje rady :icon_exclaim: chłopa jej trza!!w jej wieku to juz tylko raz w miesiącu ale dobrze!! :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 i cale szczescie ze ma tylko 500, dluzej pozyje :icon_exclaim: widzialem jak zapina i daje rade :biggrin: a zepsulo sie bo to suzuki i wszystko w temacie... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 chłopa jej trza!!w jej wieku to juz tylko raz w miesiącu ale dobrze!! :> ja Ci dam chłopa meza ma i wystarczy :icon_exclaim: i cale szczescie ze ma tylko 500, dluzej pozyje :clap: widzialem jak zapina i daje rade :biggrin: zgadzam sie :cool: ale jak kazda kobieta z czasem chce wiecej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Na stronie glownej Halo Szczecin podalem szczegoly spotkania wszystkich kol i grup motocyklowych na III spotkaniu w Wolinie i Smolecinie w jeden dzien tj,27.05.06.Picia i wyzerki coniemiara w dwoch miejscach.Spdziewana ilosc to okolo 50 motocykli.Zapraszam.Postaram sie jeszcze raz przypomniec wszystkim po 20.05.06 Wszelkie pytania zwiazane z powyzszymi imprezami w jeden dzien kierowac prosze pod nr.601550722 lub 091-3261334 po 20,oo ORZELEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi